Cocorăscu, la un pas de transferul la FC Olt

31 Jan. 2012, 15:46 Bursa transferurilor
Cocorăscu,** la un pas de transferul la FC Olt

Aflat în pregătire cu FC Olt Slatina, fundașul central Paul Cocorăscu a lăsat o impresie bună băncii tehnice în meciurile de verificare susținute în această perioadă. Fostul fotbalist al formațiilor Alro și CSM Slatina ar putea ajunge în zilele următoare la un acord cu gruparea pregătită de Dan Oprescu.

Fundașul central de 26 de ani Paul Cocorăscu este la un pas de FC Olt Slatina. Jucătorul cu profil defensiv s-a alăturat lotului pregătit de Dan Oprescu în ziua reunirii, acesta fiind urmărit în cele trei meciuri de pregătire. Fostul fotbalist al formațiilor slătinene Alro și CSM își dorește să îmbrace tricoul alb-vișiniilor în această iarnă.

„Vin cu sufletul la această echipă, mi-am dorit de mult, dar nu s-a putut, îi mulțumesc antrenorului că mi-a mai dat o șansă. Există un grup foarte unit, băieții m-au primit foarte bine, sunt ca o familie, se vede că există profesionalism. Pregătirea decurge foarte bine, concurența creată pe posturi este benefică, trebuie să lupți, să demonstrezi că meriți să joci”, a declarat fundașul Paul Cocorăscu.

„Menținerea poate fi obținută în primele etape”

Fundașul central este optimist în privința șanselor grupării FC Olt Slatina de a reuși menținerea în eșalonul secund.

„Suntem acolo aproape, cu multă muncă, dorință, eu cred că menținerea se poate decide în primele cinci, șase etape. Nu cred că vom avea emoții până la final”, a mai precizat Paul Cocorăscu.

Un alt jucător care în această perioadă s-a pregătit cu FC Olt Slatina este mijlocașul Norbert Polgar, fotbalist care, de asemenea, a lăsat o impresie bună antrenorului Dan Oprescu în meciurile susținute cu Atletic Bradu, Girom Albota și Damila Măciuca.

Sursa: Gazeta Nouă

31 Jan. 2012, 15:46 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă