CNS Cetate Deva și-a prezentat lotul printr-o ceremonie fastuoasă, la Cetatea Devei. Clubul hunedorean și-a făcut imn și începe returul cu gândul la promovare

CNS Cetate Deva, singura echipă hunedoreană prezentă în primele trei ligi ale României, și-a prezentat, joi, într-un mod original, fastuos, lotul pentru partea a doua a campionatului Ligii 3, Seria 4. Echipa antrenată de Viorel Tănase și prezidată de Cristian Bobar a organizat, pe Cetatea Devei, conferința de presă în care i-a arătat presei noile achiziții, dar și lotul.

Cu două zile înainte de meciul de debut în 2017, în deplasare la Industria Galda, CNS Cetate Deva și-a prezentat lotul cu care va aborda returul, noul echipament de joc, precum și imnul grupării hunedorene, compus și interpretat de solistul și compozitorul Florin Mureșan.

Szabolcs Szekely și Nogo, cele mai sonore achiziții

Lotul de jucători cu care devenii vor aborda partea a doua a campionatului Ligii 3 este format din 23 de fotbaliști, dintre aceștia 11 dintre aceștia fiind noutăți. Golgheterul Ousmane N’Doye a lipsit de la prezentarea lotului, senegalezul urmând a reveni în România după ce va primi viza.

Printre cele mai sonore noi achiziții ale Cetății sunt Szabolcs Szekely, Salif Nogo sau Andrei Făgărășanu, în timp ce la despărțiri îi putem trece pe Sahru, Chitaru sau Kereki, care au părăsit echipa în această iarnă, din diverse motive.

„Avem un lot complet, echilibrat valoric, cu care plecăm la drum cu încredere în acest retur. Cu sprijinul conducerii clubului am adus în această perioadă de iarnă jucătorii de care am avut nevoie. Avem speranțe întemeiate, am lucrat bine în această perioadă de pregătiri, chiar dacă ultimele rezultate din amicale nu ne-au fost favorabile. Dar de aceea sunt meciuri de verificare, ca să vedem care ne sunt punctele slabe și să reparăm ceea ce nu merge în jocul echipei. Sperăm ca împreună să ne atingem obiectivul și să aducem promovarea pentru acest oraș”, a spus, citat de glasul-hd.ro, antrenorul principal al echipei, Viorel Tănase.

Bobar: „Sper să fim, la fel cum spun și versurile imnului, străjerii care vor apăra cetatea sau, în cazul nostru, stadionul”

În partea a doua a sezonului, CNS Cetate Deva va avea și un nou echipament de joc, marca Joma. Cel de pe teren propriu va fi de culoare alb-albastră, iar cel de deplasare de culoare vișinie.

„Sper să fim, la fel cum spun și versurile imnului, străjerii care vor apăra cetatea sau, în cazul nostru, stadionul. Jucătorii sunt conștienți că trebuie să câștigăm fiecare meci, iar sâmbătă ne așteaptă un duel dificil, pe care îl abordăm doar la victorie. La fel ca și mine, toți din cadrul echipei suntem mândri că reprezentăm Deva și culorile alb-albastre”, a spus președintele Cristian Bobar.

Lot de jucători CNS Cetate Deva:

portari: Florin Andrei Raț, Roberto Gheorghe Bodea, Cosmin Gheorghe Huzum;
fundași: Octavian Cătălin Ionică, Alexandru Doboș, Ionatan David Jude, Ioan Alexandru Petresc, Salif Nogo, Sebastian Agache, Roland Szabolcs Kelemen, Eduard Cornea;
mijlocași: Andrei Ionuț Vaștag, Erwin Szilard Bloj, Robert Adrian Cristian, Ousmane N”Doye, Andrei Cristi Făgărășanu, Mario George Boldea, Mădălin Blănaru, Darius Mihai Leucian;
atacanți: Marius Lupu, Iulian Alexandru Tecsi, Marian Daniel Stoenac, Szabolcs Gergely Szekely.

Staff tehnic:

antrenor principal: Viorel Tănase;
antrenor secund: Tudorel Pelin;
antrenor de portari: Petre Clep.

CNS Cetate Deva începe returul Ligii 3 pe locul 6 în Seria a 4-a, cu 22 de puncte, cu cinci mai puține față de liderul Național Sebiș. Echipa hunedoreană întâlnește, mâine, de la ora 15:00, în deplasare, pe Industria Galda, ocupanta locului 4, cu același număr de puncte.

Foto: Cristian DAMIEAN

Pe aceeași temă