Ştefan Nanu s-a autoizolat după ce a intrat în contact cu primarul și administratorul public din Deva, ambii diagnosticaţi cu COVID-19. Antrenorul echipei LPS Cetate spune prin ce momente a trecut alături de familia sa

Autor: Adrian MUJEA Publicat: 02 Apr. 2020, 15:57 Actualizat: 02 Apr. 2020, 16:03 Liga 3

Antrenorul echipei de Liga 3 LPS Cetate Deva, Ştefan Nanu (51 ani), a stat două săptămâni în autoizolare, la Râmnicu Vâlcea, după ce, pe 13 martie, a luat contact cu primarul din Deva, Florin Oancea, şi administratorul public Adrian David.

Fostul internațional și jucător al echipelor U Craiova, Farul, Rapid, Vitesse (Olanda), Steaua sau Oțelul a fost la o cafea cu cei doi şefi din primăria Deva, pentru a discuta planurile formației de fotbal, după care a plecat spre casă, la Râmnicu Vâlcea. A doua zi, pe 14 martie, de la Vâlcea, Ştefan Nanu a aflat că Florin Oancea şi Adrian David au fost diagnosticaţi pozitiv la testul cu coronavirus şi a luat măsurile impuse de autorităţi.

„Am avut ceva emoţii pentru familia mea în această perioadă, dar totul este bine. Când am aflat, am sunat atunci imediat la DSP şi m-am autoizolat cu soţia şi gemenii, mi-au zis că în a 12-a zi îmi vor face testul de COVID-19, dar apoi s-au modificat priorităţile de testare şi nu mi s-a mai făcut. Nimeni din familia mea nu a avut nicio simptomă şi pe 27 martie am ieşit din autoizolare, dar tot acasă stăm. Nu m-am plictisit în cele 14 zile, eu stau la casă, lângă Râmnicu Vâlcea, am şi teren mult şi am îngrijit grădina, am stat şi cu gemenii, timpul a trecut repede. Mă bucur că primarul din Deva, fiica sa şi administratorul public s-au şi vindecat, după ce au fost trataţi la Timişoara”, a spus Ştefan Nanu, care a dezvălui și ce se va întâmpla cu LPS Cetate Deva: ”Din vară, echipa de fotbal va trece sub tutela clubului aflat în subordinea Primăriei, CSM Deva, se vor face toate demersurile pentru acest lucru.”

Echipa pregătită de Fane Nanu, LPS Cetate Deva, ocupă locul 12 în Seria a 4-a a Ligii 3, având 18 puncte din 16 jocuri.

Autor: Adrian MUJEA Publicat: 02 Apr. 2020, 15:57 Actualizat: 02 Apr. 2020, 16:03 Liga 3
Pe aceeași temă