Clubul din Liga 2 interesat de Daniel Popa, dinamovistul dependent de „păcănele”. „Am vorbit cu el. Așteptăm să vedem ce vor hotărî”

Clubul din Liga 2 interesat de Daniel Popa, dinamovistul dependent de

Dinamovistul Daniel Popa poate pleca de la echipă pentru suma de 200.000 de euro. Mircea Rednic i-a dat de înțeles că nu se va mai baza pe serviciile sale în partea a doua a Ligii 1, iar îndepărtarea atacantul de 23 de ani a fost produsă din două motive: randamentul slab pe teren, dar și viața extrasportivă, având mari probleme legate de jocurile de noroc.

Daniel Popa ar putea pleca de la Dinamo și primii care s-au interesat să-l legitimeze au fost cei de la Chindia Târgoviște, echipă din Liga a 2-a de unde a fost achiziționat. Dar, ultimele detalii legate de viciul său, Popa având datorii de mii de euro către colegi și cămătari, i-au făcut pe oficiali să dea înapoi. O declarație a președintelui celor de la Târgoviște, Marcel Ghergu, arată acest lucru.

„Acum câteva zile am vorbit cu el. Vă dați seama că acum nu mai putem lua vreo decizie, așteptăm să vedem ce se întâmplă la Dinamo, ce vor hotărî ei după ce vor analiza situația. Nu vreau să comentez prea mult în acest moment pe marginea subiectului. Spun doar atât: sunt unii care cum ies din Târgoviște își pierd mințile. Aveți mai multe exemple, chiar în ultima vreme”, a spus Ghergu, pentru db-sport.ro, referindu-se, cel mai probabil, la Denis Ispas, care s-a despărțit de Dunărea Călărași după o evoluția slabă sub comanda lui Dan Alexa.

Dependența pentru „păcănele” l-ar fi făcut pe Popa să-i ceară bani inclusiv președintelui lui Dinamo, Alexandru David. În plus, sursele ProSport au dezvăluit că atacantul pierdea tot la jocurile de noroc sau că a dat de băut la toată comuna, bucuros că a marcat trei goluri, care, de fapt, nu au contat.

Chindia l-a cedat pe Daniel Popa la Dinamo în vara lui 2016 pentru 30.000 de euro, dintre care 15.000 de euro au ajuns la Ghiorghi Zotic, la acea vreme, ca și acum, proprietar al unei echipe din Liga a 6-a. Înainte să ajungă la FCM Târgoviște, club de la care a fost adus la Chindia, Popa a evoluat și pentru Altetic Fieni.

 

Pe aceeași temă