Cireșu a început campania de întărire a lotului

15 Jun. 2012, 13:42 Bursa transferurilor

Majoritatea echipelor de fotbal sunt deja în vacanță, nu însă și fotbaliștii de la Conpet Cireșu, pentru că antrenorii Vasile Darie și Ionel Ivan au continuat antrenamentele.

Concomitent, conducerea clubului încearcă să găsească soluții pentru întărirea lotului pe posturile considerate deficitare și în acest sens a început o campanie de cooptare a unor jucători tineri, de perspectivă.

Săptămâna trecută, la un meci școală, au participat mai mulți jucători din campionatul Ligii a IV-a brăilene, dar și din Galați, iar sâmbătă va avea loc o a doua acțiune de acest gen.

„Căutăm soluții în județul Brăila și avem deja în vedere fotbaliști din Liga a IV-a de la Vișani și Gropeni, dar avem în probe și trei fotbaliști de la Galați. Este prematur să dăm nume pentru că ei se află sub contract, însă dacă vor dori să vină la Conpet Cireșu și vor demonstra că au valoare de Liga a III-a vom face eforturi să îi transferăm. În momentul de față avem la pregătiri 25 de jucători, urmează să vedem pe cine vom păstra”, a declarat Vasile Darie.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

15 Jun. 2012, 13:42 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă