Ciprian Negoiță a lăsat SCM Pitești pentru o echipă din Liga 1. „Nu ne-am putut opune plecării”

Ciprian Negoiță a lăsat SCM Pitești pentru o echipă din Liga 1.**

Echipa de fotbal a Piteștiului, liderul Seriei a 3-a a Ligii 3, s-a despărțit în aceste zile de încă un jucător după ce în urmă cu o săptămână renunțase la Iuliu Dinculescu. SCM Pitești a ajuns la un numitor comun pentru rezilierea contractului cu fundașul Ciprian Negoiță.

Fotbalistul în vârstă de 25 de ani a plecat de la gruparea din Trivale și a ajuns la Pandurii Târgu Jiu, echipă care se află în cantonament în Turcia.

Gruparea gorjeană se confruntă cu probleme financiare, iar conducerea clubului a decis să se despartă în această iarnă de antrenorul Petre Grigoraș, dar și de jucătorii cu salarii mari. Oltenii l-au numit ca „principal” pe Flavius Stoica și au limitat salariile jucătorilor la 1.000 – 1.500 euro pe lună. Pandurii are ca obiectiv salvarea de la retrogradare, iar lotul pe care se va baza tehnicianul va fi compus din fotbaliști cu experiență care au evoluat la liga a doua.

Negoiță venise la SCM Pitești în vară după ce și-a încheiat conturile cu CS Mioveni. Fundașul a avut evoluții destul de bune în tricoul alb-violet și putea fi o soluție în compartimentu defensiv chiar dacă nu era titular de bază.

Oficialii grupării din Trivale spun că despărțirea s-a făcut pe cale amiabilă. „Negoiță și-a reziliat contractul cu noi și a plecat la Pandurii. Despărțirea s-a făcut pe cale amiabilă și nu ne-am putut opune plecării. A fost alegerea lui și i-am respectat dorința. Oferta primită de la Pandurii este superioară contractului pe care îl avea cu noi. Îi urăm baftă la noua lui echipă și îi mulțumim pentru ce a făcut la noi”, a declarat antrenorul Nicolae Dică.

Negoiță este al doilea jucător care a plecat de la SCM Pitești în această iarnă. Primul plecat a fost fundașul Iuliu Dinculescu care s-a reîntors la UTA Bătrâna Doamnă, echipă de la care venise în vară. Dinculescu a avut prezențe destul de puține în tricoul argeșenilor și nu a reușit să se impună ca titular la formația antrenată de Nicolae Dică.

Articol scris de Marius DUINEA (Curierul zilei)

Pe aceeași temă