Ciobanu vrea jucători care au mai evoluat la Gloria

17 Jan. 2012, 17:46 Bursa transferurilor
Ciobanu vrea** jucători care au mai evoluat la Gloria

Pentru Gloria Buzău, echipă care în prima parte a campionatului a adunat doar zece puncte, fiind codașa Seriei I, returul se anunță unul extrem de dificil. Cum gruparea din Crâng pare „condamnată” la retrogradare, antrenorul Mihai Ciobanu susține că un prim obiectiv este îndeplinirea baremului. Astfel, în această perioadă, conducerea clubului împreună cu tehnicianul caută soluții pentru întărirea lotului, inclusiv cu jucători care au mai evoluat la Buzău.

Unul dintre numele vehiculate este și cel al mijlocașului Ciprian Ursu, plecat în vara trecută la CS Otopeni. „Nu ascund faptul că mai țin legătura și cu alți jucători care au mai fost la Gloria și au lăsat o impresie bună. Vrem să ne ajutăm reciproc până la sfârșitul acestui campionat. Sigur că am insistat ca jucători tineri, care pot încerca performanța, și mă refer la Sârbu, Corcoveanu, Berceanu, Țabără, R. Tudor, Spătaru, să constituie nucleul de bază. Unul pe care să-i grefăm pe cei trimiși aici de diverse cunoștințe din lumea fotbalului sau cluburi, iar până la plecarea în cantonament sperăm să avem un lot cât de cât stabil”, a precizat antrenorul Mihai Ciobanu.

Acesta a adăugat că, având în vedere numărul mic de puncte acumulate în tur, va fi foarte dificil ca Gloria Buzău să se salveze de la retrogradare. „Asta nu înseamnă că trebuie să ne lamentăm și să băgăm capul în nisip ca struțul”, a încheiat tehnicianul grupării din Crâng.

Articol și foto de Adi SOARE

17 Jan. 2012, 17:46 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă