ACSM Codlea, șoc pe banca tehnică chiar înaintea debutului în Liga 3. Antrenorul a fost ”avansat” director de dezvoltare și va ajuta și ca jucător, iar ”secundul” a trecut interimar!

Adi MARICA 30 Aug. 2024, 14:36 Liga 3
ACSM Codlea, șoc pe banca tehnică chiar înaintea debutului în Liga 3. Antrenorul a fost ”avansat” director de dezvoltare și va ajuta și ca jucător, iar ”secundul” a trecut interimar!

Ciprian Ursu nu mai e antrenorul echipei ACSM Codlea, campioana Brașovului în 2024 și invitată de FRF să joace în Liga 3, după ce barajul l-a pierdut! Rămâne jucător și este ”avansat” director de dezvoltare!

Trupa din Codlea debutează sâmbătă, de la ora 18:00, în Liga 3, în deplasarela Gloria Bistrița Năsăud, una dintre favoritele la câștigarea Seriei a 7-a.

Ciprian Ursu, din antrenor la ACSM Codlea trece director de dezvoltare! Ovidiu Roman, antrenor interimar!

La doar o zi după câștigarea Supercupei AJF Brașov, ACSM Codlea a anunțat schimbări majore la nivelul băncii tehnice.

Astfel, formația din Codlea a anunțat că antrenorul Ciprian Ursu (foto, în dreapta) se retrage din acest post, dar va fi director de dezvoltare în cadrul clubului! Mai mult, Ursu va rămâne jucător activ ”atunci când situația o va cere”.

Momentan, antrenor interimar este antrenorul secund Ovidiu Roman (foto, în stânga), urmând ca de săptămâna viitoare în stafful tehnic să fie cooptați noi membri.

”Schimbări în conducerea tehnică a echipei de seniori
ACSM Codlea dorește să informeze suporterii, partenerii și întreaga comunitate sportivă despre o schimbare importantă în cadrul echipei.
Începând de astăzi, Ciprian Ursu se retrage din postura de antrenor principal al echipei noastre, urmând a ocupa postul de director de dezvoltare în cadrul clubului. În cei patru ani petrecuți alături de echipă, Ciprian Ursu a avut un aport semnificativ la performanțele remarcabile obținute, contribuind la cucerirea a șase trofee.
În noua sa postură, va coordona inițiativele de dezvoltare ale clubului și va contribui la progresul acestuia pe termen lung. De asemenea, ne vom baza pe experiența sa ca jucător, atunci când situația o va cere.
Locul lui Ciprian Ursu pe banca tehnică va fi preluat de fostul antrenor secund, Ovidiu Roman, acesta urmând a asigura interimatul în urmatoarea perioadă, iar începând de săptămâna viitoare, staff-ul va fi întregit cu noi membri.
Mulțumim tuturor pentru susținerea continuă și vă asigurăm că vom continua să lucrăm pentru a aduce bucurie și mândrie comunității noastre!”, este anunțul clubului ACSM Codlea.

Ciprian Ursu, patru ani de succese la Codlea

Ciprian Ursu (40 de ani) a preluat echipa ACSM Codlea în urmă cu patru ani, perioadă în care a câștigat două titluri de campioană în Liga 4 Brașov, dar și trei Supercupe județene!

În prima etapă a Ligii a 3-a, ACSM Codlea va juca sâmbătă, în deplasare, cu Gloria Bistrița Năsăud. Primul joc acasă este programat în runda a doua, contra CIL Blaj, echipa împotriva căreia a jucat barajul de promovare în Liga 3 și l-a pierdut.

Zilele trecute, ACSM Codlea, campioana Ligii a 4-a Brașov în sezonul trecut, a câștigat Supercupa AJF Brașov, după ce a trecut la loviturile de departajare de Inter Cristian, câștigătoarea Cupei României, faza județeană Brașov. După meci, Ciprian Ursu recunoaște jocul slab al echipei sale cu doar câteva zile înaintea startului Ligii 3. ”Am câștigat trofeul, însă nu am prestat un joc bun, ăsta e adevărul. A fost un joc modest. Noi am făcut pregătirea de vară în salturi, jucătorii au venit la pregătiri pe rând din vacanță. A fost o situație greu de gestionat, pentru că nu știam dacă vom putea juca în Liga 3”, declara Ursu.

Adi MARICA 30 Aug. 2024, 14:36 Liga 3
Pe aceeași temă