Cinci jucători sunt pe lista de achiziții a Metalului. Rufă le dă numele și confirmă despărțirea de Neagoe

Cinci jucători sunt pe lista de achiziții a Metalului.** Rufă le dă numele și confirmă despărțirea de Neagoe

Metalul Reșița s-a mai despărțit de un jucător în această iarnă. Andrei Neagoe anunța la finalul anului trecut că ar pleca de la gruparea pregătită de Daniel Oprița în cazul în care va primi o ofertă mai avantajoasă, iar în aceste zile patronul Cătălin Rufă i-a dat dezlegare mijlocașului.

„Am reziliat pe cale amiabilă cu Andrei. I-am promis că dacă va avea o ofertă bună îl las să plece. Nu știu unde se va duce, dar nu cred că la Timișoara”, a declarat Rufă pentru expressdebanat.ro. Acesta și-a dat acceptul și ca fundașul Florin Anițoiu să fie testat de Astra Giurgiu, iar șansele ca transferul să se realizeze sunt destul de mari.

Totuși, gruparea din Seria a II-a este într-o continuă căutare în a-și întări lotul. „A venit ca portar Silviu Ciucă, fratele lui Mădălin, suntem foarte aproape de a semna cu Gugu și Huiban, dar avem discuții și cu Aurelian Gohoreanu, de la Slobozia, un tânăr sub 21 de ani, pentru că aici stăm mai rău. E posibil să se întoarcă Szabo. Dacă nu merge în Germania, se întoarce la Reșița”, a mai spus Rufă pentru aceeași sursă.

Silviu Ciucă a evoluat în prima parte a sezonului la Farul Constanța, Ionuț Gugu și Dragoș Huiban tocmai și-au reziliat contractele cu ASA Târgu Mureș, Gohoreanu a fost pus pe liber de Unirea, iar Szabo a jucat la Academica Argeș.

Pe aceeași temă