Neagoe are acordul lui Rufă să plece gratis dacă primește o ofertă tentantă: „Depinde mult de ce va face Oprița”

Neagoe are acordul lui Rufă să plece gratis dacă primește o ofertă tentantă:**

Prezent luni la Râmnicu Vâlcea, la cea de-a cincea ediție a Cupei Sergiu Radu, mijlocașul Andrei Neagoe (27 ani) spune că este gata să se despartă de Metalul Reșița în cazul în care va primi o ofertă mai bună.

„Am vorbit cu domnul Cătălin Rufă, am convenit că îmi va da drumul să plec liber în această iarnă, în cazul în care voi primi o ofertă bună. Am trei ani petrecuți la această echipă, îmi doresc să fac și eu pasul la mai bine, dacă se poate la Liga 1. Au fost probleme financiare la Reșița, pe final de an, în plus, depinde mult de ce va face Daniel Oprița, dacă va pleca sau va rămâne, este un antrenor pe care îl apreciez foarte mult. Mai am doar jumătate de an de contract cu Metalul, e normal să mă gândesc la familia și viitorul meu, să merg la o echipă cu pretenții mai mari. Nu exclud deloc să rămân la Metalul, dacă lucrurile vor fi bune și va rămâne obiectiv promovarea” a declarat Andrei Neagoe.

Mijlocașul impresariat de Sergiu Radu regretă punctele irosite în retur. „Dacă eram mai atenți, puteam să fim mai aproape de Timișoara, am avut 2-3 meciuri în mână. Mă gândesc la meciul de la Vâlcea, cele de acasă cu Mioveni și cu Câmpina, aceste trei jocuri le puteam câștiga. La Timișoara am jucat bine prima repriză, dar am început rău partea secundă, am luat gol și a fost greu să mai revenim”, a mai spus jucătorul Metalului.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Pe aceeași temă