Chindia vrea un atacant de la rivalii din oraș

04 Dec. 2011, 15:22 Bursa transferurilor
Chindia vrea un atacant de la rivalii din oraș

Chindia se pregătește pentru prima achiziție a iernii. Clasarea pe podium, dar și forța slabă a atacului după prima jumătate a campionatului, obligă gruparea de lângă Turn să se întărească serios pentru retur. Prima țintă vizată de conducătorii de pe „Eugen Popescu” este Ionuț Petculescu, fotbalist ce apără culorile lui FCM Târgoviște.

Petculescu este golgeterul echipei, cu cinci reușite în acest campionat și unul dintre jucătorii cu evoluții apreciabile după fiecare meci. Parafarea transferului lui Petculescu la Chindia l-ar bucura enorm și pe Silviu Dumitrescu, un antrenor ce a avut în numeroase rânduri nevoie de un playmaker în spatele atacanților.

„Mi-aș dori foarte mult ca acest jucător să ajungă în curtea noastră. În fiecare meci a demonstrat că este un fotbalist de mare valoare și că are unele calități native extraordinare. În acest moment este unul dintre cei mai talentați fotbaliști dâmbovițeni. Singura lui deficiență este surplusul de kilograme, dar dacă vrea să ajungă la noi, trebuie să se gândească serios la acest aspect. O să mă ocup personal de această problemă a lui și o să-l trimit la o clinică din București. În schimb, dacă nu va coborî la greutatea optimă înălțimii sale, îi va fi greu să ajungă la noi”, a declarat Silviu Dumitrescu. Transferul la o grupare mai puternică l-ar face pe Petculescu să își îndeplinească un vis în cariera de fotbalist.

„Mi-ar plăcea foarte mult să ajung la o echipă precum Chindia Târgoviște. Dacă va exista o ofertă avantajoasă atât pentru mine, cât și pentru domnul Zotic, nu cred că se pune problema să nu plec de la Municipal”, a sunat declarația lui Petculescu.

5 goluri a înscris Ionuț Petculescu pentru FCM Târgoviște în acest tur de campionat al Ligii a III-a

Sursa: Jurnalul de Dâmbovița

04 Dec. 2011, 15:22 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă