Chindia vrea jucători de la FCM Târgoviște și Titu

Chindia vrea jucători** de la FCM Târgoviște și Titu

La Chindia a început să se creioneze planul de achiziții al iernii. Conducătorii de lângă Turn și-au propus ca până la reluarea campionatului să întărească lotul cu minin cinci nume noi, pentru a se îndeplini cu ușurință obiectevele trasate la startul sezonului. Pentru ca echipa lui Silviu Dumitrescu să devină mai puternică, oficialii de pe „Eugen Popescu” au luat în calcul întărirea tuturor compartimentelor.

Printre primele nume vehiculate care se află în vizorul divizionarei C târgoviștene sunt cele ale lui Daniel Popa (FCM Târgoviște) și Laurențiu Corbu (Urban Titu – foto). Șefii Chindiei s-au orientat către cei doi fotbaliști pentru că sunt polivalenți și două speranțe ale fotbalului dâmbovițean. În primele 15 runde ale campionatului amândoi au demonstrat că au fost constanți la echipele din Șotânga și Titu.

La FCM, Popa (18 ani) a devenit golgeterul echipei (4 goluri) și a bifat toate meciurile, după ce Haralambie Becheanu și Costel Diaconu l-au folosit în posturile de atacant și de mijlocaș central. În ceea ce-l privește pe Corbu (19 ani), acesta a fost întrebuițat de Nicu Croitoru la Titu, numai în banda dreaptă a terenului, atât ca mijlocaș, cât și ca fundaș. În prima parte a sezonului, jucătorul Urbanului a evoluat în toate cele 14 meciuri (12 ca titular) și a înscris un singur gol, cel împotriva Chindiei. Pe de altă parte, conducătorii de lângă Turn au ca țintă aducerea unor jucători și din afara județului.

„Popa și Corbu sunt doi jucători care ne interesează foarte mult. Amândoi au arătat că sunt cei mai buni la echipele lor. Îi dorim în lot pentru că sunt jucători de perspectivă și care pot ajuta Chindia la îndeplinirea obiectivelor. Pe lângă ei mai avem în vedere și alți fotbaliști din afara Dâmboviței”, ne-a declarat Mugur Porumbacu, președintele executiv al formației târgoviștene. Realizarea mai multor transferuri în această iarnă va duce Chindia să se despartă de câțiva dintre actualii componenți ai lotului.

Sursa: Sport Dâmbovițean

Pe aceeași temă