Chindia se pregătește să dea lovitura pe piața transferurilor. Târgoviștenii negociază cu un jucător important din Liga 1 și sunt aproape să împrumute și de la Dinamo

Chindia se pregătește să dea lovitura pe piața transferurilor.** Târgoviștenii negociază cu un jucător important din Liga 1 și sunt aproape să împrumute și de la Dinamo

După ce până acum a bifat oficial doar un transfer, al fundașului Claudiu Săftescu, ultima dată la FC Brașov, însă venit sub formă de împrumut de la Dinamo, Chindia Târgoviște se pregătește să bifeze două achiziții importante pentru partea a doua a campionatului Ligii 2. DBSport.ro scrie că oficialii dâmbovițeni poartă discuții cu Claudiu Voiculeț (31 ani – foto, în dreapta) și Laurențiu Corbu (22 ani).

Mijlocașul Voiculeț e liber de contract după ce s-a despărțit de Pandurii Târgu Jiu, în timp ce fundașul Corbu joacă mai mult la echipa secundă din Liga 3 a lui Dinamo și un împrumut la Chindia ar fi un pas înainte pentru el.

„Voiculeț a spus că nu mai vrea în România, după necazul cu CFR Cluj, dar Chindia îi pregătește o ofertă bună, cu sprijinul autorităților locale, care au înțeles importanța mutării. Cu Corbu e mai ușor, el oricum nu prinde decât rar lotul lui Dinamo”, spun sursele DBSport.ro.

Președintele Chindiei, Marcel Ghergu, a transmis într-o emisiune televizată a postului MDI că „e posibil să mai vină doi jucători, cu care să tragem la podium și la promovare”, însă fără să le comunice numele, dar nu a confirmat, nici nu a infirmat negocierile cu Voiculeț și Corbu.

În prima parte a sezonului Ligii 1, Voiculeț a evoluat în 15 meciuri pentru Pandurii Târgu Jiu, în timp ce Corbu a bifat doar un joc la Dinamo, în care a fost integralist.

Chindia i-a avut în lot în această perioadă de pregătire și pe Cătălin Căbuz, Denis Dumitrașcu și Robert Bloțu, care urmează să fie și ei legitimați.

Pe aceeași temă