Chindia pierde doi jucători importanți pentru noul sezon. Au plecat imediat după ce s-a pierdut barajul de promovare

Chindia a ratat la loviturile de departajare, în fața prim-divizionarei FC Voluntari, promovarea în Liga 1. Târgoviștea pierde astfel șansa să ajungă în elită după 20 de ani, dar rămâne și fără doi jucători care au luptat în acest sezon pentru ca echipa să ajungă cel puțin la baraj.

Fundașul Denis Ciobotariu (20 ani) și atacantul Mihai Neicuțescu (19 ani) au revenit la Dinamo, club de unde fuseseră împrumutați la Chindia. Acesta din urmă a fost prezent la reunirea lotului condus de Florin Bratu, în timp ce fiul fostului internațional Liviu Ciobotariu a fost învoit.

„Venisem la Târgoviște să promovez cu echipa în prima ligă. A fost frustrant să ratăm promovarea în asemenea mod. Nu voi mai continua la Chindia. M-am întors la Dinamo și am fost la reunire. Jucătorilor de la Chindia le doresc mult succes în continuare . Îmi doresc să joc de acum înainte în Liga 1. Mi-aș fi dorit să promovez cu Târgoviștea în prima ligă. Acum mă aflu la Dinamo și sper să confirm aici”, a spus, pentru dbonline.ro, Neicuțescu.

Denis Ciobotariu a fost titular incontestabil în defensiva Chindiei în ultimul sezon, evoluând în 32 de meciuri, dintre care în 30 a fost titlar, și a marcat două goluri. Mihai Neicuțescu a fost utilizat în 20 de jocuri, în 15 ca titular, și a înscris de patru ori.

Înainte de ultima etapă a campionatului și a barajului pentru promovare, Chindia s-a mai despărțit și de atacantul Rafael Licu și fundașul Ovidiu Morariu.

 

Pe aceeași temă