Chindia își reia pregătirile fără Mladen și Poiană!

26 Jun. 2012, 14:36 Bursa transferurilor
Chindia își reia pregătirile** fără Mladen și Poiană!

Doi dintre cei mai modești fotbaliști ai Chindiei din returul campionatului 2011-2012, Sebastian Mladen și Cristian Poiană, nu se vor prezenta la reunirea lotului, programată luni 2 iulie, ora 10, la stadionul „Eugen Popescu”.

„Mladen și-a terminat contractul cu Chindia, e în căutarea unui alt angajament, iar Poiană s-a întors în lotul lui U Cluj”, declară Flavius Stoican, tehnicianul care, după toate probabilitățile, va continua la Târgoviște.

La primul antrenament al verii nu vor fi nume noi, dată fiind situația mai delicată pe care o traversează clubul. „Nu știm nimic, întâi să ne discutăm toți, să vedem care este bugetul clubului și apoi vom stabili ce e de făcut. Ar trebui să aducem minim doi jucători, un fundaș central și un vârf de atac”, anunță antrenorul cu care Chindia a terminat pe locul 7 în B2.

La club este o liniște mormântală, în birouri aflându-se, marți la prânz, doar „veteranul” Titi Ionescu, omul care și-a înaintat o nouă demisie, aprobată în ultima zi a lui Mihai Neguț ca președinte executiv. În ciuda insistențelor noastre telefonice, vicepreședintele Sorin Lungu nu a putut fi contactat.

Articol scris de Ionuț Marin
Foto: photochic.ro

26 Jun. 2012, 14:36 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă