Chindia a renunțat la el, FC Argeș îl anunță ca un „jucător de mare perspectivă”. Atacantul redirecționat de Viitorul la Pitești

Chindia a renunțat la el, FC Argeș îl anunță ca un

În ultima zi de transferuri, FC Argeș a perfectat aducerea a încă unui jucător în lotul lui Emil Săndoi. Luni, piteștenii s-au înțeles cu Viitorul Constanța pentru împrumutul atacantului Cezar Mihalache. Jucătorul de 19 ani fusese cedat în această vară de echipa lui Gheorghe Hagi la Chindia Târgoviște, însă, din câte se pare, Viorel Moldovan a renunțat la serviciile sale.

Mihalache a jucat într-un singur meci pentru Chindia în primele patru etape ale noului sezon. Atacantul a fost introdus pe teren în minutul 82 al partidei de la Târgoviște chiar cu FC Argeș, noua sa echipă.

„Echipa noastră și-a completat lotul cu încă un jucător de mare perspectivă. FC Argeș a ajuns luni la o înțelegere până la finalul sezonului cu Cezar Mihalache, un atacant de 19 ani, format la Viitorul Constanța. Acesta va întări compartimentul ofensiv al grupării din Trivale, fiind adus pentru a crea concurență în atac, dar și ca o soluție la jucătorii Under 21.

Conform regulamentelor FRF, echipele de liga a doua sunt obligate să aibă în teren la fiecare meci trei jucători sub 21 de ani. Marea majoritate a formațiilor din eșalonul secund mizează însă, pe contingente de 8-9 jucători sub vârstă, pentru a avea soluții în caz de accidentări. Până la venirea lui Mihalache, FC Argeș îi avea în lot ca jucători Under 21 pe portarul Andrei Ureche, fundașii Raul Hreniuc și Grigore Turda, mijlocașii Radu Bîrzan, Dorinel Oancea și Adrian Udrea, dar și pe atacantul Cătălin Barbu. Cezar Mihalache este fiul lui Dragoș Mihalache, fostul jucător al Petrolului Ploiești, Flacăra Moreni, Oțelul Galați, Astra Giurgiu și Gaz Metan Mediaș. Originar din Ploiești, Mihalache jr. a fost format la Academia Gheorghe Hagi, iar în sezonul trecut, cu el în teren, Viitorul Constanța a devenit campioană națională în Liga Elitelor Under 19. Cezar a evoluat cu Viitorul și în Europa Youth League, competiție europeană de fotbal care se desfășoară anual între echipele de juniori U19 ale cluburilor participante în grupele Ligii Campionilor. Pe această cale, clubul FC Argeș îi spune noului vultur alb-violet, «Bine ai venit, Cezar Mihalache!»”, a anunțat FC Argeș pe site-ul oficial.

În această vară, FC Argeș i-a mai adus în lot și pe portarul Andrei Ureche (ex Academica Clinceni), fundașii centrali Raul Hreniuc (ex Academica Clinceni), Grigore Turda (ex Pandurii Târgu Jiu), Costinel Gugu (ex CS Mioveni) și mijlocașul Alin Buleică (ex.Concordia Chiajna).

În această seară, de la ora 19:30, FC Argeș joacă pe teren propriu, în etapa a 5-a, împotriva celor de la Energeticianul.

Pe aceeași temă