Steaua nu l-a păstrat în lot după promovarea în Liga 2 și va continua în Liga 3. Atacantul Cezar Mihalache, prezentat de noua echipă

Autor: Andrei PASCU Publicat: 08 Aug. 2021, 19:41 Liga 3

Cezar Mihalache (22 de ani) nu a avut șansa să joace pentru Steaua în Liga 2. A fost pus pe liber în această vară, după ce formația din Ghencea a reușit să câștige finala barajului pentru promovarea în divizia a doua. Însă, atacantul și-a găsit o nouă echipă destul de repede.

Cezar Mihalache a semnat cu CS Blejoi! 

Mihalache va continua să joace în Liga 3. El a fost prezentat oficial de formația CS Blejoi, începând pregătirile cu noii săi colegi. Deși are 22 de ani, atacantul a schimbat câteva echipe până acum, evoluând, la profesioniști, pentru Chindia Târgoviște, Campionii FC Argeș, Metalul Băzău și CS Balotești, pe lângă experiența de la Steaua.

Noul jucător al CS Blejoi are două meciuri în Liga 2, câteva minute bifate pentru Chindia Târgoviște și Campionii FC Argeș, în sezonul 2018/2019.

Cezar Mihalache s-a alăturat echipei noastre

Tânărul atacant, trecut pe la Academia Hagi, FC Argeş sau CSA Steaua, va ȋmbraca pentru un an tricoul blejoian.

Bine ai venit ȋn familia CS Blejoi!”, l-a prezentat CS Blejoi pe Cezar Mihalache, pe pagina de Facebook.

CS Blejoi, o echipă care a ratat la limită prezența în barajul de promovare pentru Liga 2 

CS Blejoi a fost aproape de prinderea locurilor de baraj pentru lupta la promovarea în Liga 2, sezonul trecut de Liga 3. În Seria 5, a terminat sezonul regular pe locul 3, cu 27 de puncte (opt victorii, trei egaluri și șapte înfrângeri), la un punct de ocupanta locului 2 al seriei, SR Brașov.

De asemenea, CS Blejoi a finalizat campionatul regular la 19 puncte de câștigătoarea autoritară a seriei, Corona Brașov, care a și promovat în Liga 2 după jocurile de baraj, iar apoi și-a schimbat numele în FC Brașov.

Foto: Clubul Sportiv Blejoi

 

 

Autor: Andrei PASCU Publicat: 08 Aug. 2021, 19:41 Liga 3
Pe aceeași temă