Chindia a mai transferat un portar

Chindia** a mai transferat un portar

După plecarea lui Iustin Popescu la Fortuna Poiana Câmpina, echipă care a promovat în liga secundă, Chindia mai avea doar un singur portar în lot, Sebastian Omuț. Problema goalkeeper-ilor a fost rezolvată rapid de oficialii grupării de lângă Turnul Chindiei, care l-au adus pe Iosif Cristică, în aceste zile finalizând și transferul lui Claudiu Chiș, un portar care a evoluat ultima oară la Juventus București.

Chiș a fost folosit pentru prima oară sâmbătă, în amicalul pe care Chindia l-a câștigat cu 2-1 în deplasarea de la SCM Pitești, acesta având un joc foarte bun. De remarcat că portarul a fost în probe și la Farul, în cursul săptămânii trecute.

Victorie cu SCM Pitești

Chindia Târgoviște continuă să se descurce de minune în meciurile de verificare, reușind o victorie și în fața argeșenilor de la SCM Pitești. Formația antrenată de Nicu Croitoru s-a impus cu 2-1, grație reușitelor lui Vătavu (’15) și Popa (’32), unicul gol al grupării piteștene fiind marcat de Iamandi (’87) din lovitură de la 11 metri.

SCM: Udeanu – Dima, Delcea, Marincău, Dumitrache – Popescu, Neagu, Naciu, David – Dalu, Albu. Rezerve: Diță – Guillerme, Nicu, Alexe, Simion, Dobra, Marcu, Păun, Drăgan. Antrenor: Adrian Dulcea.
Chindia: Chiș – Pătru, Vătavu, Ispas, C. Dinu – Voinea, Parghel, R. Dobre, Anton – Cherchez, Popa. Rezerve: Cristică, Omuț – B. Dinu, Daia, Lădaru, D. Gheorghe, Săndulerscu, Ghinea, Neagu. Antrenor: Nicu Croitoru. Pentru Chindia au mai evoluat: Omuț – Lădaru, Gheorghe, Roman, Săndulescu, Ghinea, Daia și Neacșu.

Sursa: Sport Dâmbovițean

Pe aceeași temă