Cherchez a rămas cu gândul la oferta primită din Ligue 1. „Sper să se concretizeze în curând”

Cherchez a rămas cu gândul la oferta primită din Ligue 1.**

Cele 17 goluri înscrise de Cristian Cherchez (25 ani) în campionatul trecut al Ligii 2, însă și evoluțiile sale din teren pentru Chindia au atras atenția formației de Ligue 1 En Avant de Guingamp. Echipa franceză antrenată de Antoine Kombouare l-a remarcat pe vârful târgoviștean și a hotărât să-l cheme în probe pe atacant, însă, cum campionatul Ligii 2 era aproape de start, oficialii Chindiei nu au permis acest lucru, mai ales că îl cedaseră pe Daniel Popa la Dinamo și riscau să rămână fără variante în ofensivă.

Golgheterul Chindiei în sezonul trecut, dar și cel din acest sezon nu regretă că n-a făcut pasul către campionatul Franței și spune ce ar trebui să îmbunătățească la jocul lui pentru a atrage și alte oferte. „M-a bucurat interesul celor de la Guingamp, sper să se și concretizeze în curând. Cred că ar trebui să-mi îmbunătățesc jocul de cap și să mai lucrez puțin la condiția fizică, iar calitatea mea principală este viteza. Nu există un ingredient special pentru forma pe care o am, doar multă seriozitate la antrenamente și concentrare la meciuri. Sper să o țin tot așa, poate o să primesc și alte oferte”, a spus atacantul în cadrul emisiunii Sport Show de la Columna TV. „Dacă interesul francezilor ar fi apărut la începutul verii, poate că l-am fi lăsat pe Cristi să susțină probe acolo. Acum însă avem nevoie de el în campionat, mai ales după plecarea lui Dani Popa la Dinamo”, a explicat președintele Chindiei, Marcel Ghergu, decizia de a nu-l lăsa în probe pe Cherchez la Guingamp.

Deși au trecut doar două etape din noul sezon al Ligii 2, Cherchez demonstrează încă o dată că este cel mai important jucător al Chindiei, atacantul având deja trei goluri date pentru echipa sa. Dâmbovițeanul spune că se simte foarte bine la Chindia, echipă alături de care speră să promoveze.

Sâmbătă, de la ora 11:00, Chindia joacă în deplasare la ACS Berceni, în etapa a 3-a. Dâmbovițenii sunt una dintre cele trei echipe care au maxim de puncte până acum, în timp ce ilfovenii au doar înfrângeri și un golaveraj dezastruos, 1-8.

Pe aceeași temă