CF Brăila a perfectat transferurile a 5 jucători

26 Jan. 2012, 17:42 Bursa transferurilor
CF Brăila** a perfectat transferurile a 5 jucători

Din stagiul de pregătire centralizat din stațiunea montană Sărata Monteoru, Viorel Ion anunță noi transferuri pentru CF Brăila. Doi dintre jucătorii pe care antrenorul echipei clasate pe locul 5 în Seria I și-i dorea foarte mult au semnat astăzi. Tehnicianul anunță că Nicoliță și Pușcașu sunt și ei ca și înregimentați.

„Despre achiții vă pot spune că Boboc și Câmpeanu au semnat deja cu noi, astăzi (joi 26 ianuarie) va semna și Prodan, dar atât Stelică Nicoliță și Pușcașu sunt și ei în proporție de 99,9% ai noștri.”, a spus Viorel Ion pentru liga2.ro.

Totodată, surse demne de încredere din anturajul echipei brăilene, susțin faptul că cei din conducerea CF Brăila se află în tratative avansate pentru aducerea portarului Gavrilaș de la Astra II Ploiești, acesta urmând a fi ultima achiziție a CF-ului brăilean înaintea reluării campionatului.

„Dacă nu vom reuși să-l aducem pe Gavrilaș, trebuie să ne orientăm în altă parte după un portar, pentru că acolo este singurul post unde stăm destul se deficitar!” – a mai spus antrenorul Brăilei.

Articol scris de Valentin Constantinescu

Foto: Alexandru Ursu

26 Jan. 2012, 17:42 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă