Cătălin Anghel face pasul spre Liga a III-a

15 Jul. 2012, 17:03 Bursa transferurilor
Cătălin Anghel face** pasul spre Liga a III-a

Gruparea de la poalele Meseșului își îndreaptă atenția și asupra jucătorilor din județul nostru. Chiar dacă nu oferă prea multe variante, Liga a IV-a din Sălaj numără câteva echipe unde putem spune că se face treabă. Exemplul cel mai bun este Barcău Nușfalău, formație la care roadele muncii se văd. Spre echipa de pe Valea Barcăului și-au îndreptat atenția oficialii lui FC Zalău.

Astfel, în pregătiri cu FC Zalău se află de vineri și fundașul Cătălin Anghel. Tânărul jucător a terminat recent junioratul și se află de ceva timp în atenția echipei zălăuane. Originar din satul Cerâșa (comuna Halmășd), fundașul s-a afirmat la CS Barcău, sub comanda lui Adrian Damian. Sîmbătă, el a debutat la FC Zalău, în amicalul cu Rapid Jibou. Trimis de antrenorul Marius Pașca în formula de start, Anghel a avut o evoluție bună, astfel că el ar putea să fie o soluție în linia defensivă a „alb-albaștrilor”.

Pe lista oficialilor echipei se află și Codruț Ardelean, care din păcate a suferit o accidentare ce a necesitat chiar o intervenție chirurgicală. Aflat în vizorul lui FC Zalău, el nu se va putea alătura echipei conduse de Ioan Morar.

Sursa: Sportul Sălăjean

15 Jul. 2012, 17:03 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă