Carlo Erdei spune două motive pentru care a ales „U” Cluj. Mijlocașul e încrezător că problemele financiare se vor rezolva

Carlo Erdei spune două motive pentru care a ales

Ajuns la începutul acestei săptămâni la „U” Cluj, fotbalistul sătmărean Carlo Erdei (19 ani, foto, în dreapta) se pregătește alături de lotul „șepcilor roșii”. La cocheta bază sportivă din Cluj-Napoca dotată cu teren sintetic, fotbaliștii veniți în probe, care numără și africani sau spanioli, sub comanda antrenorului Mihai Teja se pregătesc intens pentru restartul sezonului din Liga 2.

Fostul jucător al celor de la Wolverhampton, ultima dată la Pandurii Târgu Jiu, Carlo Erdei a declarat că a venit sub formă de împrumut la Universitatea pentru că aici a găsit condiții optime de pregătire și de joc. „Am venit la Cluj pentru condițiile foarte bune de pregătire. În plus, antrenorul este unul cu nume”, a completat Erdei.

Chiar dacă jucătorii și staff-ul tehnic sunt neplătiți de luni bune, fotbalistul sătmărean speră că situația la club se poate schimba. „Știu de problemele de aici, dar se vorbește despre faptul că va sosi un investitor spaniol care să aducă clubul pe linia de plutire”, a mai spus Erdei.

Despre lupta pentru play-off, unde „U” se află la egalitate de puncte cu Olimpia, antrenorul Mihai Teja a spus că nu doar cu sătmărenii se bate la accederea în partea superioară a clasamentului, dar a vorbit și despre situația dezastruoasă prin care echipa trece. „Nu știu exact ce achiziții au făcut cei de la Satu Mare, dar, din câte am auzit, au contractat câțiva jucători de calitate. Noi așteptăm la Cluj orice jucător care vine gratis și vrea să ne ajute. Dacă un om pe stradă mi-ar spune că poate să ne ajute cu orice sumă de bani, aș fi foarte încântat”, a concis Teja.

Alături de sătmăreanul Erdei, la „U” Cluj au mai ajuns în această iarnă și Nicușor Grecu (ex Oțelul, aparține de CSMS Iași), Alexandru Dan (Pandurii) sau Alexandru Târnovan (Steaua). În aceste zile, în probe la echipa clujeană sunt și doi jucători de origine africană, Fotso și Fezui, sau spaniolul Benjamin.

Articol scris de Daniel Chiorean

Pe aceeași temă