Campanie numeroasă de achiziții la Luceafărul Oradea! Bihorenii și-au prezentat oficial cele opt transferuri

Pauza de iarnă a fost una prolifică pentru Luceafărul Oradea. Echipa bihoreană a făcut opt achiziții pentru partea a doua a sezonului Ligii 2, una în care are ca obiectiv menținerea în acest eșalon. Sâmbătă, de la ora 11:00, Luceafărul debutează pe teren propriu în noul an, cu ASU Politehnica Timișoara, o altă echipă care se va lupta pentru evitarea retrogradării.

Înaintea primului joc oficial din 2019, Luceafărul și-a prezentat, miercuri, cele opt achiziții din această iarnă.

Noutățile din lotul lui Cristian Lupuț sunt, așa cum i-a prezentat Luceafărul pe pagina sa de Facebook, portarul Ionuț Rus (19 ani, internațional de juniori, 1,98 m, împrumutat de la CFR Cluj), fundașul dreapta belgian Alan Wanya (20 de ani, 1,78 m, ultima dată la Spowuen Mopertingen – Belgia), fundașul dreapta Adrian Ciul (23 de ani, 1,71 m, Unirea Tășnad), fundașul central Francois Yabre din Burkina Faso, dar și cu cetățenie norvegiană (27 de ani, 1,80 m, FK Mjolner – Norvegia), fundașul central Tudor Călin (18 ani, internațional de juniori, 1,87 m, împrumutat de la Sepsi Sf. Gheorghe), mijlocașul central Lu Yuefeng (23 de ani, 1,76 m, Dacia Unirea Brăila), mijlocașul stânga Laur Nemeș (20 de ani, 1,73 m, Unirea Tășnad) și atacantul Bertrand Bebey (28 de ani, 1,83 m, Dacia Unirea Brăila).

„Consider că ne-am întărit în această pauză competițională. Avem concurență, dubluri pe posturi, astfel că mă aștept ca băieții să se pregătească foarte bine și să mă pună în dificultate în alegerea lotului pentru meci și a primului unsprezece. Ne așteaptă un retur mai greu, în care lupta va fi aprigă atât la promovare, cât și pentru evitarea retrogradării. Am încredere în băieți, mizez pe ambiția lor, pe dorința de afirmare, și sunt convins că vom avea rezultate mai bune. Sperăm într-un început pozitiv de sezon”, a spus, citat de Bihon, antrenorul Cristian Lupuț.

Luceafărul reîncepe sezonul de Liga 2 de pe locul 14, cu 23 de puncte acumulate în 21 de etape, cu două mai mult decât ultima clasată pe locurile retrogradabile, Metaloglobus. Adversara de sâmbătă, ASU Politehnica, e pe locul 11, cu 25 de puncte.

Pe aceeași temă