Câju și Dragicevic s-au despărțit de CS U Craiova

Câju și Dragicevic** s-au despărțit de CS U Craiova

Cu patru etape înaintea finalului de sezon, CS Universitatea Craiova a reziliat contractele a doi jucători, mijlocașul Enache Câju și atacantul Ivan Dragicevic. Primul a prins doar câteva minute în returul sezonului regulat, fiind accidentat în tur, în timp ce sârbul, care începuse excelent campionatul, cu gol în poarta Bistriței, a suferit o ruptură de ligamente la genunchi, abia acum recuperându-se total.

„Le-am reziliat contarctele lui Câju și Dragicevic. Pe acesta din urmă l-am așteptat să se refacă după accidentarea gravă suferită, dar îi va fi greu să joace la noi, ținând cont de cât a stat, mai ales dacă vom promova în Liga I” a spus directorul executiv al clubului din Bănie, Felix Grigore.

„Nu ne gândim la schimbări masive de lot”

Oficialul echipei craiovene a vorbit și despre viitoarea campania de achiziții, cea din vară. „Este normal ca în fiecare perioadă de transferuri să aducem unu-doi jucători. Nu pentru că jucătorii care sunt nu ar fi buni, ci ca să dăm sânge proaspăt, cum se spune. Nu ne gândim la schimbări masive de lot, dat fiind că băieții pe care-i avem au dus lupta pentru promovare”.

Întrebat de situația lui Răzvan Gorovei, Felix Grigore a spus: „Gorovei este la recuperare la Cluj, într-o săptămână – zece zile revine la antrenament”.

Articol scris de Cosmin STAICU
 

Pe aceeași temă