Căinari se antrenează cu SC Bacău: „Vreau să plec cu orice preț de la Rapid”

Căinari se antrenează cu SC Bacău:**

După Florin Plămadă, care a plecat la FC Botoșani, și Daniel Bălan, care a semnat un contract pe o perioadă de un an și jumătate cu FC Universitatea Craiova, mijlocașul Cornel Căinari este al treilea fotbalist al Rapidului ofertat de o echipă cu pretenții în această iarnă.

Sătul de starea de incertitudine care plutește de o bucată bună de timp la gruparea suceveană, fotbalistul în vârstă de 25 de ani originar din Gura Humorului este tentat să accepte oferta grupării SC Bacău, cu toate că a mai fost curtat intens de această iarnă de FCM Dorohoi și Național Sebiș, formații poziționate excelent în cursa pentru promovarea în eșalonul secund.

Așa stând lucrurile, Căinari a plecat ieri după amiază spre Bacău, iar astăzi se va prezenta la reunirea lotului pregătit de Viorel Tănase și Tudorel Pelin. „Cum am spus și cu altă ocazie, consider că s-a încheiat o etapă din viață mea și vreau să plec cu orice preț de la Rapid. Renunț și la banii pe care trebuie să-i primesc, nu-mi trebuie nimic, atât doresc, să-mi găsesc liniștea și să pot evolua în altă parte. Sper să nu întâmpin niciun fel de probleme în acest sens, cu toate că eu știu că sunt jucător liber, dar aud că ar mai fi apărut între timp un contract care mă leagă de Rapid până la vară. Sper să se clarifice și această problemă, cluburile să se înțeleagă între ele, pentru că eu oricum sunt hotărât să plec de la Rapid”, a declarat Cornel Căinari.

Dacă se va efectua această mutare, Căinari va redeveni coleg cu Cătălin Strugariu, fostul său coechiper de la Sporting, care s-a transferat la SC Bacău în urmă cu un an.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Pe aceeași temă