Căinari lasă Liga a II-a pentru cea de-a III-a, Suceava pentru Dorohoi!

Căinari lasă Liga a II-a pentru cea de-a III-a,** Suceava pentru Dorohoi!

Rapid CFR Suceava se va despărți în această iarnă de unul dintre cei mai valoroși jucători. Sătul de problemele financiare existente la clubul din „Areni”, mijlocașul Cornel Căinari preferă să joace în Liga a 3-a, la FCM Dorohoi.

În vârstă de 25 de ani, Cornel Căinari a fost unul dintre cei mai folosiți jucători ai Rapidului în sezonul de toamnă, alături de Claudiu Velescu și Florin Plămadă. Evoluțiile sale au atras atenția formației SC Bacău, dar cele mai mari șanse să îl înregimenteze le are actualul lider din seria întâi a Ligii a 3-a, FCM Dorohoi. Căinari urmează să se alăture echipei antrenate de Vespazian Colban după ce își va clarifica înțelegerea cu Rapid.

„Nu sunt mulțumit de actuala situație de la Suceava. După anii jucați aici, este timpul să pun și eu un ban deoparte. În plus, aș fi mai aproape de Botoșani și poate voi intra în vederile celor de acolo”, a mărturisit mijlocașul sucevean.

Cornel Căinari nu este singurul „ceferist” ofertat în această perioadă. Sumanariu și Semeghin ar putea părăsi și ei Rapidul în această pauză competițională, ultimul fiind dorit la Bacău.

Gruparea suceveana s-a despărțit deja de frații Florin și Ionuț Plămadă, cărora le-a expirat împrumutul de la FC Botoșani.

Sursa: Gazeta de Suceava

Pe aceeași temă