Buzăul îl vrea pe Muțiu

24 Jul. 2009, 16:56 Bursa transferurilor
Buzăul** îl vrea pe Muțiu

Retrogradata din primul eșalon cu un pasiv de 8 puncte, echipa Gloria Buzău s-a reunit, în sfârșit, săptămâna aceasta, din acest punct de vedere, gruparea din Crâng fiind cea mai „întârziată”. Cea mai importantă mișcare pe piața transferurilor pe care doresc buzoienii să o facă este readucerea lui Constantin Muțiu de la Petrolul Ploiești, atacant care a plecat de la Gloria, în urmă cu 2 ani, fiind vândut pe 75.000 de euro, la acel moment. Între timp, Muțiu s-a „devalorizat”, Gloria sperând să-și poată recupera „fiul risipitor, chiar dacă asta va presupune o sumă de bani achitată proprietarului, în speța, de acum fosta conducere a Petrolului.
 

 

Președintele buzoienilor, ploieșteanul Mihail „Puiu” Marin, care s-a ocupat de destinele defunctei echipe Petrom Ploiești – campioana României la volei masculin, a declarat: „Sper să ne înțelegem cu vechea conducere a Petrolului. Îl vrem pe Muțiu!”.
 

 

Marin a admis și că Octavian Grigore este pe lista antrenorilor doriți la Buzău, acesta declarând: „Chiar eu am dicutat cu el, sper ca săptămâna viitoare să avem un tehnician, oficial!”. În afara ex-petrolistului Grigore, pe lista Gloriei, pentru postul de antrenor, se mai află în „cărți” fostul tehnician de la Municipal Câmpina și Petrolul, Ștefan Nanu, dar și Costel Pană.
 

 

De remarcat că, la Gloria se află la antrenamente și mijlocașul ex-petrolist Răzvan Avram, jucător care nu s-a înțeles, săptămâna trecută, cu Tricolorul Breaza, asupra unui angajament. Avram a ajuns la Gloria la fel ca și fostul jucător de la FC Ploiești, Laurențiu Florea, care aparține, însă, de Farul Constanța. Și fundașul Marcu, dat afară de la Petrolul, miercuri, de Valeriu Răchită, după amicalul pierdut cu Kaproni, a ajuns la Buzău unde, foarte probabil, numele de jucători care au trecut prin Prahova vor fi tot mai multe.

 

 

Articol scris de Marian DIMA

24 Jul. 2009, 16:56 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă