Bugă l-a impresionat pe Artimon: „Mi-a spus că fizic este în primii cinci din echipă”

Marius ANGHEL 05 Feb. 2013, 15:57 Bursa transferurilor
Bugă l-a impresionat pe Artimon:**

Rudi Bugă, care a debutat la 16 ani și jumătate în liga a III-a, la Pandurii II, și a evoluat ultima dată la Jiul Rovinari, a fost vreme de 10 zile în probe la Farul Constanța și a reușit să-l convingă pe antrenorul Alin Artimon.

Tehnicianul constănțenilor își dorește ca pe lângă Săceanu, Sergiu Popescu, Stoianof sau Sorin Chițu, jucători experimentați care vor crea scheletul echipei, să formeze un grup mare de jucători sub 21 de ani cu care să pornească un proiect de viitor la formația de la malul mării.

„Artimon mi-a spus că încă nu e pregătit pentru meciurile din Liga a II-a, dar pe parcurs se va pune la punct și va putea prinde jocuri și la acest nivel. Fizic este în primii cinci din echipă, dar trebuie să mai pună pe el. L-a mai dorit Gache, la Săgeata, în locul lui Roberto Dumitru, dar am ales Farul pentru că acolo va avea condiții mult mai bune și un mediu care îl poate ajuta pe viitor, lângă niște jucători cu experiență în fotbalul românesc”, a declarat, pentru sportingorj.ro, tatăl jucătorului ce abia a trecut de 18 ani.

Marius ANGHEL 05 Feb. 2013, 15:57 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă