Bucovina Rădăuți s-a despărțit de șase jucători

Bucovina Rădăuți** s-a despărțit de șase jucători

Chiar dacă până la această oră nu s-a primit niciun semnal din partea Primăriei Rădăuți în ceea ce privește viitorul Bucovinei, președintele clubului, Manuel Costache, speră că se va găsi până la urmă o soluție de finanțare, astfel încât echipa să nu dispară.

„Încă nu știm ce se va întâmpla, însă eu rămân optimist în continuare. Ar fi păcat ca orașul să lase echipa să moară, în condițiile în care eu consider că nu ne-am făcut de râs în ultimele două sezoane ale Ligii a III-a”, a declarat oficialul rădăuțean.

Plecând de la această stare de incertitudine, mai mulți jucători importanți și-au exprimat dorința de părăsi gruparea rădăuțerană în această vară, însă Manuel Costache spune că se vor găsi soluții de înlocuire a acestora dacă situația o va impune.

Astfel, ghanezul Agbleta, aflat la final de contract, poartă negocieri în această perioadă cu mai multe cluburi, cum ar fi FCM Dorohoi, FCM Moinești sau Bucovina Pojorâta. Lui Mihailovici și lui Sfârnaciuc le-au expirat împrumuturile, așa că vor reveni la cluburile de care aparțin, CS Gura Humorului, respectiv Rapid București. Alți doi jucători aflați pe picior de plecare sunt Hrimiuc și Alupei, în vreme ce veteranul Ilisoi pare decis să-și agațe ghetele în cui.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Pe aceeași temă