Bucovina Rădăuți primește întăriri tocmai din Nigeria!

Bucovina Rădăuți** primește întăriri tocmai din Nigeria!

Gruparea Bucovina Rădăuți va relua antrenamentele pe data de 21 ianuarie. Lotul de jucători a suferit modificări serioase în intersezon, nu mai puțin de șase fotbaliști, este vorba de Vali Prutean, Flavius Gucianu, Bogdan Huțanu, Constantin Colban, Sergiu Amariei și Răzvan Pleșca, fiind puși pe liber de conducerea clubului încă din luna decembrie a anului trecut. Dintre aceștia, doar portarul Prutean a evoluat constant titular în prima parte a sezonului, ceilalți aducându-și prea puțin contribuția la rezultatele înregistrate în tur.

Antrenorul Lucian Burlacu spune că are în plan întărirea lotului în pauza competițională, dar susține că gruparea rădăuțeană nu este interesată de serviciile nici unuia din cei cinci fotbaliști la care Rapid Suceava a renunțat imediat după încheierea sezonului de toamnă.

„Avem alte planuri pentru consolidarea lotului. Vrem să inițiem o colaborare cu o școală de fotbal din Ardeal, urmând să testăm începând din luna februarie mai mulți fotbaliști tineri, originari din Nigeria”, a declarat tehnicianul Bucovinei.

Lucian Burlacu spune că-l așteaptă la reunirea lotului și pe mijlocașul Ionel Stoian, chiar dacă în ultima vreme s-a vorbit despre un posibil transfer al acestuia la Rapid Suceava.

„Nu s-a pus nici un moment problema ca Stoian să părăsească echipa. El este un fotbalist cu calități, însă abia a debutat la Liga a III-a. Mai are nevoie să capete experiență pentru a putea face față în eșalonul al doilea”, a precizat Burlacu.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Pe aceeași temă