Bucovina Rădăuți are șanse mari să fie singura reprezentantă a județului Suceava în primele trei ligi. Antrenorul Daniel Bălan vrea jucători și de la Foresta

Bucovina Rădăuți are șanse mari să fie singura reprezentantă a județului Suceava în primele trei ligi.** Antrenorul Daniel Bălan vrea jucători și de la Foresta

În condițiile în care Foresta se îndreaptă cu pași repezi spre desființare, nou-promovata în Liga 3 Bucovina Rădăuți ar putea rămâne singura reprezentantă a județului Suceava în primele trei eșaloane valorice ale fotbalului românesc.

Beneficiind de sprijinul susținut al autorităților locale și avându-l pe fostul mare fotbalist Daniel Bălan pe banca tehnică, rădăuțenii își propun să facă lucruri îndrăznețe la revenirea lor în Liga a 3-a. În acest sens, bucovinenii și-au schițat deja programul de pregătire din intersezon. Reunirea lotului va avea loc la începutul săptămânii viitoare, pe 17 iulie. După perioada de reacomodare la efort, echipa va efectua un stagiu de pregătire de 10 zile, în Rădăuți.

Bucovinenii au în plan și disputarea a patru-cinci meciuri amicale cu adversari din zonă, debutul sezonului oficial urmând să se producă pe 9 august, în cadrul Cupei României.

„În condițiile în care campionatul va începe pe 26 august, există timp suficient la dispoziție pentru a efectua o pregătire de vară bună. Avem în plan și completarea lotului de jucători. Am demarat discuții cu cei de la Liceul cu Program Sportiv din Suceava pentru aducerea unor juniori de perspectivă, și așteptăm să vedem ce se va întâmpla cu Foresta, pentru că aș fi interesat să transfer și de acolo niște tineri jucători”, a declarat antrenorul principal al rădăuțenilor, Daniel Bălan, care și-a încheiat cariera de jucător la Foresta.

Dacă debutul în noul sezon al Ligii 3 se produce pe 26 august, înscrierea în campionat se poate face până pe 20 iulie.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Pe aceeași temă