Brașoveanu explică situația lui Muscă, ajuns la Brăila: „Locurile din cantonamentul de la Predeal au fost limitate”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 13 Aug. 2014, 12:30 Actualizat: 13 Aug. 2014, 12:32 Bursa transferurilor
Brașoveanu explică situația lui Muscă, ajuns la Brăila:  „Locurile din cantonamentul de la Predeal au fost limitate”

Atacantul constănțean de 18 ani Alexandru Muscă se află, în aceste zile, în pregătire cu CF Brăila. Jucător al Școlii de Fotbal Farul 2010 și promovat la echipa mare a Farului pe finalul sezonului trecut, Muscă nu a fost inclus în lotul „marinarilor” deplasat în cantonamentul montan de la Predeal. Dorindu-și să joace numai la seniori de acum înainte, Alexandru, care a înscris două goluri pentru Farul în Liga a II-a, încearcă un transfer la Brăila. A existat o discuție preliminară între CF și Farul 2010, dar lucrurile nu sunt nici pe departe stabilite.

„Este alegerea lui. El aparține de Școala de Fotbal Farul 2010. I-am explicat familiei poziția clubului nostru. Locurile din cantonamentul de la Predeal au fost limitate, de aceea nu a fost luat la munte. A fost lăsat în pregătire la juniori, urmând ca, la revenirea Farului la Constanța, să fie chemat din nou în echipa mare”, a declarat Auraș Brașoveanu, președintele Farului.

Intrați în a șasea zi de cantonament la Predeal, „marinarii” încearcă să susțină astăzi un meci amical, însă, până ieri după-amiază, partida pe care ar dori-o Farul, cu FC Brașov, nu fusese stabilită. Constănțenii căutau ieri și o altă echipă. Vineri, 15 august, în schimb, este bătută în cuie disputa cu Săgeata Năvodari, care va avea loc de la ora 11.00.

Antrenorul principal al Farului, Marian Pană, s-a declarat mulțumit de modul în care se derulează pregătirea la munte. „Totul decurge normal”, a spus Pană, care, la Predeal, are sub comandă 23 de jucători.

Sursa: Ziua de Constanța

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 13 Aug. 2014, 12:30 Actualizat: 13 Aug. 2014, 12:32 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă