Brașoveanu explică situația lui Muscă, ajuns la Brăila: „Locurile din cantonamentul de la Predeal au fost limitate”

Brașoveanu explică situația lui Muscă, ajuns la Brăila:**

Atacantul constănțean de 18 ani Alexandru Muscă se află, în aceste zile, în pregătire cu CF Brăila. Jucător al Școlii de Fotbal Farul 2010 și promovat la echipa mare a Farului pe finalul sezonului trecut, Muscă nu a fost inclus în lotul „marinarilor” deplasat în cantonamentul montan de la Predeal. Dorindu-și să joace numai la seniori de acum înainte, Alexandru, care a înscris două goluri pentru Farul în Liga a II-a, încearcă un transfer la Brăila. A existat o discuție preliminară între CF și Farul 2010, dar lucrurile nu sunt nici pe departe stabilite.

„Este alegerea lui. El aparține de Școala de Fotbal Farul 2010. I-am explicat familiei poziția clubului nostru. Locurile din cantonamentul de la Predeal au fost limitate, de aceea nu a fost luat la munte. A fost lăsat în pregătire la juniori, urmând ca, la revenirea Farului la Constanța, să fie chemat din nou în echipa mare”, a declarat Auraș Brașoveanu, președintele Farului.

Intrați în a șasea zi de cantonament la Predeal, „marinarii” încearcă să susțină astăzi un meci amical, însă, până ieri după-amiază, partida pe care ar dori-o Farul, cu FC Brașov, nu fusese stabilită. Constănțenii căutau ieri și o altă echipă. Vineri, 15 august, în schimb, este bătută în cuie disputa cu Săgeata Năvodari, care va avea loc de la ora 11.00.

Antrenorul principal al Farului, Marian Pană, s-a declarat mulțumit de modul în care se derulează pregătirea la munte. „Totul decurge normal”, a spus Pană, care, la Predeal, are sub comandă 23 de jucători.

Sursa: Ziua de Constanța

Pe aceeași temă