Brăila a realizat primele patru transferuri. Florentin Petre a primit jucători de la Petrolul, Aerostar sau Brașov

Brăila a realizat primele patru transferuri.** Florentin Petre a primit jucători de la Petrolul, Aerostar sau Brașov

Dacia Unirea Brăila a realizat în finalul acestei săptămâni primele patru transferuri pentru partea a doua a sezonului Ligii 2, una în care are ca obiectiv salvarea de la retrogradare. Petrolul, Aerostar, AFC Odorheiu Secuiesc și SR Brașov sunt echipele de la care Florentin Petre a primit întăriri.

Jean Prunescu (29 de ani), Alex Sahru (21 de ani), Mihai Mușea (25 de ani) și Iulian Moldoveanu (19 ani) sunt primele transferuri făcute de Dacia Unirea în 2019.

Prunescu (foto) vine sub formă de împrumut de la Petrolul și evoluează pe postul de fundaș central, Sahru, un mijlocaș dreapta, a fost în lotul Aerostarului în prima parte a sezonului, iar fundașul dreapta Mihai Mușea vine de la echipa de Liga a 3-a AFC Odorheiu Secuiesc. Iulian Moldoveanu e portar și vine de la SR Brașov, tot din Liga 3.

Reunită încă de pe 10 ianuarie, echipa lui Florentin Petre s-a pregătit până acum pe plan local, iar de luni, 28 ianuarie, intră într-un semi-cantonament de 10 zile, pe care îl vor efectua tot la Brăila.

Pe aceeași temă