Bordea: „Jucătorii care vor veni sperăm să ne ajute”

15 Dec. 2011, 13:50 Bursa transferurilor
Bordea:** „Jucătorii care vor veni sperăm să ne ajute

Goalkeeper-ul celor de la FC Olt Slatina, Cristi Bordea, este încrezător în șansele menținerii în eșalonul secund. Portarul alb-vișiniilor consideră că echipa s-a ridicat la nivelul adversarilor, chiar dacă locul ocupat în clasament nu este confortabil.

Bordea consideră că prima parte a sezonului nu a fost deloc slabă, unele rezultate fiind înregistrate în urma unor greșeli care speră să nu se mai repete.

Portarul alb-vișiniilor spune că echipa are forța de a se salva de la retrogradare, însă este nevoie de o mai mare atenție.

„Dacă stăm să analizăm, per ansamblu nu a fost chiar un tur de campionat rău, iar în partea a doua, cu o mai mare atenție și cu transferurile care se vor face va fi altceva. Sper ca jucătorii noi să aducă un plus și să ne ajute. Eu spun că și cu echipa aceasta, dacă eliminam greșelile făcute, eram mult mai sus în clasament”, a declarat goalkeeper-ul celor de la FC Olt Slatina, Cristi Bordea.

„Îmi doresc să ne menținem în Liga a II-a”

Cristian Bordea consideră că echipa FC Olt Slatina a reprezentat alegerea bună, integrându-se destul de repede. Având o concurență serioasă prin Alex Bugiu, tânărul goalkeeper spune că incertitudinea titularizării este benefică, fiecare încercând prin evoluții să demonstreze că merită să se afle între buturi.

„Având în vedere că am mai evoluat cu foarte mulți colegi, mi-a fost ușor să mă integrez în grup. Consider că a fost alegerea bună. Îmi doresc să ne menținem în eșalonul secund, să fim lipsiți de accidentări, să dăm totul pentru a ne îndeplini obiectivul. Fiecare jucător își dorește să fie titular, concurența este binevenită, iar antrenorul decide în funcție de cel care este mai în formă. Nu există noțiunea de titular sau rezervă, ci de cel care este mai în formă, iar concurența este benefică. De Sărbători, ca în fiecare an, sunt aproape de cei dragi pentru că mai tot timpul sunt plecat de acasă”, a mai precizat portarul celor de la FC Olt Slatina.

Cristian Bordea a îmbrăcat în vară tricoul grupării FC Olt Slatina, acesta fiind transferat de la Voința Sibiu.

sursa: Gazeta Nouă

15 Dec. 2011, 13:50 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă