Bondrea încă n-a semnat!

11 Nov. 2011, 13:32 Bursa transferurilor
Bondrea** încă n-a semnat!

Tehnicianul de 61 de ani a sosit marți dimineața la malul Dunării și s-a ocupat de pregătirea echipei în aceste zile, dar a evitat să semneze contractul cu Gaz Metan Severin. Marian Bondrea va însoți echipa severineană la Deva, dar, în acte, antrenor va figura tot Florin Pârvu, cel care a asigurat interimatul și la meciul pierdut etapa trecută pe propriul teren cu Chindia Târgoviște.

Bondrea așteaptă încheierea turului pentru a lua o decizie și speră ca Gaz Metan să urce în clasament după meciurile cu Mureșul Deva, FC Argeș și Juventus București.

„Am venit să pregătesc echipa și încercăm să redresăm situația în acest final de tur. Nu avem un program ușor, fiindcă vom juca în deplasare cu două echipe care luptă pentru evitarea retrogradării și acasă cu o aspirantă la primul loc. Puteam spune că avem adversari accesibili dacă întâlneam echipe de mijlocul clasamentului, fără griji. Oricum, îmi doresc să urcăm în clasament după aceste trei etape, iar din iarnă vom mai vedea”, a spus antrenorul craiovean, evitând să precizeze dacă va continua și din retur la Gaz Metan Severin.

„Jucătorii pot da mai mult”

Deși e de puțin timp la echipă, Bondrea și-a făcut deja o părere despre potențialul lotului. „Vrem ca acest meci să fie un reviriment. Sper să jucăm cu ardoarea și ambiția care caracterizează această zonă a țării, chiar dacă avem în lot și mulți jucători din Ardeal. Am găsit la Severin un grup bun, experimentat. Sunt convins că jucătorii pot să dea mai mult decât au făcut-o în ultimele etape. Sper să demonstreze începând cu meciul de la Deva”, a precizat Bondrea.

Cu doar patru puncte în ultimele opt meciuri, Gaz Metan Severin a ajuns tocmai pe 11 în clasament, după ce în etapa a IV-a se afla pe locul secund, fără gol primit.

articol scris de Mircea OGLINDOIU

11 Nov. 2011, 13:32 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă