Bondrea, în locul lui Bodea

07 Nov. 2011, 19:37 Bursa transferurilor
Bondrea,** în locul lui Bodea

Gaz Metan Severin s-a înțeles în această după-amiază cu Marian Bondrea, iar tehnicianul craiovean este așteptat mâine dimineață la malul Dunării. De la ora 11, pe Stadionul „Termo”, antrenorul de 51 de ani va conduce antrenamentul echipei severinene. Oficialii clubului speră ca Marian Bondrea să semneze și contractul până la meciul cu Mureșul Deva.

„Am purtat o singură discuție, la telefon. Oficial, nu-s antrenorul Gazului. A rămas ca mâine să conduc primul antrenament și să ne apucăm de treabă. Echipa traversează o perioadă dificilă, au mai rămas trei etape din tur și trebuie să vedem ce se mai poate îndrepta”, a spus Bondrea

Tot în această săptămâna va fi prezentat și Gheorghe Constantin, fostul președinte al CCA urmând să preia o funcție în cadrul clubului severinean
Învinsă la Luceafărul Oradea, Gaz Metan s-a despărțit marțea trecută de Cosmin Bodea.

Interimatul i-a fost încredințat secundului Florin Pârvu, însă Gaz Metan Severin a pierdut și pe propriul teren, scor 1-2 cu Chindia Târgoviște.

Conducerea administrativă a căutat rapid un antrenor cu experiență, dar variantele Sorin Cârțu, Fane Stoica, Țiți Dumitriu, Ioan Ovidiu Sabău sau Marian Bucurescu nu s-au concretizat.

articol scris de Mircea OGLINDOIU

07 Nov. 2011, 19:37 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă