Bondrea dă marți răspunsul

02 Dec. 2011, 14:57 Bursa transferurilor
Bondrea** dă marți răspunsul

Deși Marian Bondrea spera ca echipa severineană să dispute cel puțin un amical în această săptămână, Gaz Metan a efectuat doar două antrenamente ușoare și un joc-școală, în care s-au testat mai mulți juniori de la grupele de republicani.

„Trebuia să disputăm un amical cu o divizionară secundă din Seria I, dar partida a picat, așa că am făcut un joc-scoală. O echipă a fost formată din jucătorii care au evoluat mai puțin în tur, iar în cealaltă am preferat să folosim mai mulți juniori, pe care vroiam să-i și cunosc”, a spus Bondrea.

A fost în cărți la Mioveni

Imediat după jocul-școală de ieri, tehnicianul craiovean s-a reîntors în Bănie și e așteptat marți la malul Dunării, când va trebui să anunțe dacă va semna sau nu contractul cu Gaz Metan Severin.

„Încă de când am venit la Severin, am spus conducerii că discutăm concret după ultimele trei etape. Trebuie să dau un răspuns, dar mai am unele probleme de rezolvat. Oricum, marțea viitoare vedem pe ce direcție o luăm”, a precizat Bondrea. Antrenorul craiovean s-a aflat zilele acestea și pe lista prim-divizionarei CS Mioveni, dar mai este dorit și la loturile naționale de juniori.
Papură și Gane, variante de rezervă

În cazul în care Marian Bondrea nu va da marți un răspuns, conducerea clubului severinean va începe tratativele cu Corneliu Papură, Petre Gigiu sau Jerry Gane. Ultimul a mai antrenat la malul Dunării în returul sezonului trecut, iar în vară a fost înlocuit cu Cosmin Bodea.

articol și foto de Mircea OGLINDOIU

02 Dec. 2011, 14:57 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă