Bogdan Straton a lăsat Farul pentru FCM Dorohoi

Bogdan Straton** a lăsat Farul pentru FCM Dorohoi

Pe lângă noile achiziții Alexandru Marin și Augustin Ivanșcă, în lotul echipei FCM Dorohoi ce a urcat pentru 10 zile (21-30 ianuarie) într-un cantonament montan la Câmpulung Moldovenesc se află și Bogdan Straton. Fundașul ce în prima partea a sezonului a evoluat pentru Farul Constanța a fost convins de conducătorii ultimei clasate din Seria I a Ligii 2 să vină sub comanda lui Vespazian Colban.

În vârstă de 31 de ani, Straton a mai jucat în cariera sa pentru echipele Poli Iași, Widzew Lodz, FC Botoșani, CSMS Iași, FC Clinceni și Farul. „Straton s-a alăturat echipei la Câmpulung. Are 31 de ani, e fostul căpitan al FC Botoșani și un fundaș cu multă experiență. Ultima dată a evoluat la Farul Constanța, însă a venit puțin nepregătit, dar sperăm să-l punem pe picioare”, a precizat, pentru botosaneni.ro, antrenorul Vespazian Colban.

Din lotul de 22 de jucători al botoșănenilor nu face parte și Răzvan Tudorei. Acesta a preferat să rămână la Botoșani pentru a se recupera după accidentarea la picior care l-a ținut pe tușă mai bine de trei luni. „Atudorei face recuperare cu un domn doctor acasă, la Botoșani, în următoarele 10 zile, iar după ce vom veni din cantonamentul de la Câmpulung se va alătura echipei”, a explicat, pentru aceeași sursă, antrenorul Vespazian Colban.

Tot botosaneni.ro mai scrie că FCM Dorohoi este în tratative cu doi portari din județul Neamț. Pentru a-i asigura concurență lui Prisacă (36 de ani) și Listaru (25 de ani), conducerea echipei vrea să mai transfere un goalkeeper de valoare. Unul din portarii vizați este Alexandru Barna (22 de ani), a treia opțiune pe acest post la Ceahlăul.

Pe aceeași temă