Bogdan Matei, în vizorul celor de la Titu

Bogdan Matei,** în vizorul celor de la Titu

Urban Titu a început campania de completare a lotului de jucători pentru a doua parte a sezonului. Oficialii clubului de pe „Orășenesc” și-au propus ca în pauza de iarnă să întărească echipa cu minin șase nume noi, astfel încât să se poată evita retrogradarea la finalul campionatului. Președintele Gheorghe Ioniță și antrenorul Nicu Croitoru au luat legătura cu mai mulți jucători, iar până la reunirea lotului speră să-i convingă să se alăture lui Dumitrescu et comp.

Una dintre țintele Urbanului din această iarnă este achiziționarea lui Bogdan Matei, de la Viitorul Axintele, un fundaș central care a mai fost antrenat de Croitoru, atât la Titu, cât și la Nucet. Vlad Oprea a considerat că până la reluarea meciurilor oficiale, Urbanul va fi completat cu mai mulți jucători în toate zonele terenului.

„Am început să căutăm fotbaliști pentru a ne întări considerabil în următoarea perioadă. Profesorul Croitoru și Feche (nr. Gheorghe Ioniță) discută zilnic cu anumiți jucători pentru a-i convinge să vină la Titu. Ne dorim ca în momentul reunirii să avem cât mai mulți fotbaliști în probe. Vom aduce oameni în toate compartimentele în perioada de iarnă, pentru a nu mai întâmpina problemele din tur. Un jucător pe care dorim să-l achiziționăm este și Matei, de la Axintele”, a declarat reprezentantul primăriei la echipa de fotbal.

La mijlocul săptămânii trecute, Titu i-a disponibilizat pe Albu, Dicu, Tudose și Drăgan, din cauza evoluțiilor modeste din prima parte a campionatului. În aceste zile oficialii Urbanului îi vor chema pe cei patru jucători la stadion pentru a le achita toate drepturile financiare și hârtiile care dovedesc că sunt liberi de contract. Pe de altă parte, jucătorii Urbanului vor efectua cantonamentul centralizat (la sfârșitul linii ianuarie), într-una dintre localitățile Govora, Căciulata sau Cheile Grădiștei.

 

Sursa: Sport Dâmbovițean
Foto: Offside Arena

Pe aceeași temă