SC Bacău, refuzată de jucători din Liga 3

SC Bacău,** refuzată de jucători din Liga 3

Sport Club Bacău și-a definitivat lista meciurilor de pregătire din această vară. Primul este programat sâmbătă, la Târgu-Neamț, contra divizionarei C Petrotub Roman, iar până pe 29 august, atunci când va porni la drum campionatul ligii secunde, băcăuanii vor mai disputa două „duble”. Pe 6 și 15 august, echipa antrenată de Cristi Popovici o va întâlni pe Ceahlăul Piatra Neamț, pentru ca pe 13 și 22 să aibă ca adversară o altă colegă de serie, Rapid CFR Suceava.

Dacă n-au probleme cu amicalele, băcăuanii întâmpină, în schimb, dificultăți în privința lotului. Din acest punct de vedere, vara a fost foarte secetoasă pentru Sport Club. Antrenorul Cristi Popovici i-a pierdut în intersezon pe Petrariu, B. Rusu, Curiliuc, Vl. Pavel, Strugariu, C. Neagu, Luncanu și Căinari: aproape o echipă! Mai mult, SC-ul nu a reușit să aducă niciun jucător.

Până și tentativa de a-i împrumuta, pentru jumătate de sezon, pe stoperul Belecciu și atacantul C. Matei (ambii de la Aerostar) a fost sortită eșecului! Aerostarul și-a dat acordul în vederea unui împrumut, însă cei doi au refuzat, invocând dificultățile financiare cu care s-a confruntat divizionara B băcăuană. Chiar dacă Sport Club s-a pus pe picioare din punct de vedere economic, grație proiectului de 2 milioane aprobat de primăria Bacău în baza Legii 350/ 2005, Belecciu și Matei au preferat să continue cu „aviatorii”, la nivelul Ligii a III-a.

Sport Club are în pregătiri și 11 juniori (un portar și zece jucători de câmp), din care va opri în lot șapte, pentru a face față exigențelor de regulament, ce prevăd titularizarea a minimum doi jucători născuți în 1996 sau mai mici în ediția de campionat 2015-2016.

Sursa: Deșteptarea

Pe aceeași temă