Octavian Grigore a preluat Axintele. Debut cu dreptul pentru noul tehnician al ialomițenilor

Mihai Andries 26 Mar. 2015, 14:51 Stiri
Octavian Grigore a preluat Axintele.** Debut cu dreptul pentru noul tehnician al ialomițenilor

Eșecul neașteptat din a doua etapă a returului, în care Axintele a fost învinsă de lanterna roșie Viitorul Domnești, nu a rămas fără urmări la gruparea ialomițeană. Astfel, de joia trecută, banca tehnică a Viitorului a fost preluată de experimentatul Octavian Grigore, liber de contract de o bună bucată de timp.

Acesta nu a venit cu mâna goală la echipă, fiind însoțit de un secund, Răzvan Vlad, fost ultima dată principal al CS Blejoi, dar și un colaborator obișnuit al lui Grigore. Fostul principal, Ion Nica, a rămas în stafful lui Tavi Grigore ca secund, în timp ce Frangu va continua doar ca jucător. Cu un sezon ca și compromis, obiectivul noului tehnician este de a construi o echipă capabilă să atace promovarea în campionatul viitor.

Debut cu dreptul, victorie la scor cu Tunariul

Meciul de sâmbăta trecută, cu CS Tunari, a reprezentat debutul oficial al lui Octavian Grigore pe banca ialomițenilor. Chiar dacă au dat piept cu un adversar situat pe o poziție mai sus în clasament, cei de la Axintele nu au avut emoții în a se impune la scor. Toma a deschis scorul în minutul 15, iar Pavelescu a făcut 2-0 după jumătate de oră de joc.

Fătu (73) a înscris al doilea său gol de la revenirea la echipă, în timp ce Cosmin Dedu (87) a închis tabela la un sec 4-0. Interesant de remarcat că noul tehnician a început meciul cu Vali Negru în ineditul rol de atacant, în timp ce golurile din repriza secundă au fost marcate de jucători introduși după pauză.

Octavian Grigore a folosit următoarea echipă: Ciuculescu – Al. Gheorghe, Al. Tudor, Pavelescu, S. Stan (Bogorodiță) – Al. Roman (Ir. Dumitru), Frangu, Al. Radu, C. Toma – Ciochină (Fătu), V. Negru (C. Dedu)

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 26 Mar. 2015, 14:51 Stiri
Pe aceeași temă