Bardu: „Vom lupta pentru a câștiga fiecare meci, să intrăm în play-off”

Bardu:**

Sosit de la liderul seriei, CS Universitatea Craiova, pentru care a evoluat puțin, mijlocașul Cristian Bardu speră într-un sezon reușit cu FC Olt Slatina. Jucătorul de bandă este convins că există șanse reale de calificare în play-off.

Fotbalistul de 33 de ani, Cristian Bardu, a semnat un contrac pe un sezon și jumătate, cu clauză de renegociere la finele actualului sezon. Mijlocașul dreapta este încrezător în atingerea obiectivului, gruparea slătineană aflându-se la doar două puncte de zona ce asigura play-off-ul.

„Îmi dores să fiu sănătos, pentru că nu vreau să înșel încrederea oamenilor. Vom lupta pentru a câștiga fiecare meci, să intrăm în play-off. Sunt două puncte diferență, nu este un handicap mare, vom face tot posibilul să ne atingem obiectivul, care este realizabil. Mi s-a părut o variantă mai bună să merg la o echipă unde pot să joc. Am evoluat puțin la Craiova. Nu am venit titular, dar sper să joc cât mai mult, să răsplătesc încrederea. Este un colectiv unit, băieți de caracter, sper că ne vom înțelege bine, nu are de ce să fie altfel, dar cel mai important este să ne înțelegem în teren. Urmează pregătirea centralizată, întotdeauna cantonamentul este dificil, dar sunt convins că antrenorul are un program bun pentru noi, pentru a putea face față returului și play-off-ului”, a declarat Bardu.

În stagiunea trecută, mijlocașul dreapta a evoluat pentru CS Otopeni.

Sursa: Gazeta nouă

Pe aceeași temă