Bardu s-a înțeles cu FC Olt până în vara anului 2016: „Simt că nu am plecat niciodată de la Slatina”

Bardu s-a înțeles cu FC Olt până în vara anului 2016:**

Mijlocașul de bandă ce în prima parte a sezonului a evoluat pentru Farul Constanța, Cristian Bardu, s-a înțeles cu oficialii divizionarei secunde slătinene, FC Olt, asupra perioadei contractuale. Înțelegerea pe un sezon și jumătate va fi parafată în aceste zile.

„Ne-am înțeles pe un an și jumătate, mai este vorba de o simplă formalitate. Am fost primit foarte bine, îi cunosc pe majoritatea colegilor, pe unii de la alte echipe, cu ceilalți am jucat, simt că nu am plecat niciodată de la Slatina”, a declarat Bardu după primele zile de antrenamente cu FC Olt.

„Este o perioadă grea, dar normală”

Jucător ce a mai evoluat sub comanda antrenorului Dan Oprescu, Cristian Bradu spune că perioada precompetițională nu este deloc ușoară. Mijlocașul este însă convins că pregătirea fizică este benefică.

 „Este o perioadă grea, dar normală. Mai bine să ne fie greu acum, decât în campionat. Sunt obișnuit cu astfel de antrenamente, pentru că am mai evoluat aici”, a precizat mijlocașul dreapta.

În stagiunea trecută, Bardu a contribuit din plin la accederea în play-off.

Jucătorul de bandă a evoluat titular, iar cea mai importantă „reușită” a fost în meciul din deplasare cu Olimpia Satu Mare, când a punctat pe tabelă pentru cele trei puncte puse în joc, care le-au asigurat slătinenilor în mare parte prezența printre cele mai bune șase echipe ale seriei.

Sursa: Gazeta nouă

Pe aceeași temă