Bardu, aproape de o revenire la FC Olt: „Oricând cu plăcere”

Bardu, aproape de o revenire la FC Olt:**

Liber de contract după despărțirea de Farul Constanța, mijlocașul dreapta Cristian Bardu ar putea îmbrăca din nou tricoul grupării slătinene. În sezonul trecut, acesta a avut evoluții apreciate cu FC Olt, când echipa a reușit accederea în play-off de pe locul al treilea. Bardu va fi prezent, joi, la Slatina, iar sâmbătă este posibil să urmărească echipa la meciul cu Șoimii Pâncota.
 
„O să vin joi la Slatina, voi merge să văd Craiova – Steaua, iar sâmbătă vreau să-i văd pe băieți la meciul cu Pâncota. Lotul este schimbat, dar este la fel de bun, după ultimele rezultate. M-am simțit bine la Slatina, de fapt am spus-o când am plecat că aș reveni oricând cu plăcere. Am venit la Farul Constanța pentru că îmi doream să fiu acasă, după ce tatăl meu a decedat, însă nu vreau să vorbesc despre motivele pentru care ne-am despărțit, pentru că sunt mult prea dezamăgit. Bineînțeles, mă pregătesc în această perioadă. Am un prieten bun care este preparator fizic, urmez un program al lui”, a declarat mijlocașul de bandă, Cristian Bardu.
 
În sezonul trecut, mijlocașul de bandă Cristian Bardu a evoluat titular în multe dintre meciurile susținute în tricoul grupării slătinene. Cea mai importantă „reușită” a acestuia a fost în jocul din deplasare cu Olimpia Satu Mare, când grație golului său echipa a revenit cu cele trei puncte, care au cântărit destul de mult în accederea în play-off.

Sursa: Gazeta nouă

Pe aceeași temă