Bardu a semnat cu FC Olt! Slătinenii mai vor un fundaș din Liga I

Bardu a semnat cu FC Olt!** Slătinenii mai vor un fundaș din Liga I

FC Olt Slatina a perfectat cel de-al treilea transfer al iernii. Oficialii clubului au ajuns la un acord cu mijlocașul dreapta, Cristian Bardu.

Fotbalistul de 33 de ani s-a despărțit, în această iarnă, de liderul seriei, CS Universitatea Craiova. Jucător cu experiență, mijlocașul lateral a semnat pe un an și jumătate, cu clauză de renegociere în vară. Sezonul trecut, Cristian Bardu a evoluat pentru CS Otopeni.

Pe postul de mijlocaș dreapta la FC Olt Slatina mai evoluează Petrică Huțanu, care a bifat, în această primă parte de sezon, 1225 de minute. De asemenea, juniorul clubului, Mihai Căpățînă, a mai fost utilizat în flancul drept.

Negocieri cu un fundaș central din Liga I

Pe lângă transferul lui Bardu, oficialii grupării slătinene negociază în această perioadă cu un fundaș central ce activează în Liga I. Tehnicianul Dan Oprescu a avut la dispoziție, în prima parte a sezonului, trei fundași centrali, Gligor, Crușoveanu și Marincău.

Lotul divizionarei secunde va face, luni, deplasarea în stagiul pregătirii centralizate. Timp de 12 zile, Centrul Olimpic Sportiv din Poiana Brașov, va fi gazda fotbaliștilor pregătiți de Dan Oprescu.

La revenirea în localitate, divizionara secundă slătineană va susține o serie de meciuri amicale, primul fiind programat pe 5 februarie, în compania echipei SCM Pitești.

Sursa: Gazeta nouă

 

 

Pe aceeași temă