Bancu: „Îmi doresc foarte mult să ajung la echipa națională”

Bancu:**

FC Olt Slatina a reușit, în această vară, primul transfer important, din istoria clubului. În contul echipei au intrat 80.000 de euro, în timp ce tânărul mijlocaș Nicușor Bancu, a făcut pasul în Liga I. Jucătorul de bandă de 21 de ani a semnat pe trei ani cu CSU Craiova.

 Mijlocașul de bandă Nicușor Bancu s-a integrat în lotul echipei CSU Craiova, fiind utilizat titular în meciurile de pregătire susținute în stagiul centralizat din Slovenia. La 21 de ani, acesta are calitățile necesare de a evolua la un nivel mult mai înalt, următorul său obiectiv fiind echipa națională.

„M-am acomodat foarte bine la CSU Craiova. Ne-am întors din cantonament, am reușit să trecem cu bine de amicale, nu am pierdut niciun joc, acum pregătim meciul cu Rapid. Mă simt bine, am început titular meciurile de pregătire, am marcat, sper să continui la fel, iar asta depinde doar de mine, de modul în care mă pregătesc. Îmi doresc foarte mult să ajung la echipa națională, sper ca prin evoluțiile pe care le voi avea, să reușesc”, a declarat mijlocașul de 21 de ani, Nicușor Bancu, jucător de bază în angrenajul grupării FC Olt, în stagiunile precedente.

„Sper ca, în următorii ani, să promoveze și FC Olt”

Bancu își dorește ca fosta sa echipă, FC Olt Slatina, să promoveze pe prima scenă a fotbalului. De asemenea, acesta s-a arătat recunoscător tehnicianului Dan Oprescu, cel care l-a descoperit în urma unui trial organizat în urmă cu câțiva ani.

„Sper ca, în următorii ani, să promoveze și FC Olt. Țin legătura cu băieții, însă vreau ca pe această cale să le urez, încă o dată, multă baftă în continuare, să fie serioși, să se pregătească bine, pentru că vor avea rezultate. Sunt sigur că vor reuși să termine pe un loc foarte bun, și, de ce nu, chiar să promoveze. Vreau să le mulțumesc lui nea Dan (nr.red. antrenorul Dan Oprescu), pentru tot ceea ce a făcut pentru mine, și conducerii clubului”, a mai spus mijlocașul stânga.

Nicușor Bancu ar putea debuta în Liga I, miercuri, în meciul din cadrul Cupei Ligii, contra celor de la Rapid București.

Sursa: Gazeta nouă

Pe aceeași temă