Baciu semnează cu Flacăra Făget!

18 Oct. 2011, 13:44 Bursa transferurilor
Baciu semnează cu** Flacăra Făget!

Timișenii au dat o adevărată lovitură de imagine pentru Liga a III-a. Marius Baciu, fostul tehnician al Iașiului, a fost convins să vină la Flacăra Făget.

Fostul jucător al Stelei va semna pe un an și jumătate conform președintelui Marian Trăiculescu, cel care l-a convins să vină în Banat. „Obiectivul ar fi să promoveze în vară dar vom vedea la iarnă cum stăm, deocamdată el a fost de acord să vină să preia echipa din mers. E greu să aduci antrenori cu nume în Liga a III-a, nu sunt condiții financiare extraordinare. Probabil a fost convins de proiectul nostru și de faptul că avem jucători de care e mulțumit, patru dintre ei sunt mereu monitorizați de impresari”, spune Trăiculescu.

Flacăra Făget s-a despărțit după opt etape de antrenorul Adrian Săvoiu, în urma unei înfrângeri la scor cu Poli II (1-6) . La ultimul joc echipa a revenit de la 0-2 și a învins cu 4-2 pe Gloria Arad. Făgetul a fost condus de pe bancă de „secundul” Wiliam Harasim sub privirile lui Baciu.

„Am purtat discuții, putem veni să muncim nu e nicio problemă. Mie îmi place Timișoara chiar am fost junior la Poli o perioadă. Încă nu am semnat nimic, rămâne să evaluăm lotul în două-trei etape. Sunt jucători tineri care vor să ajungă sus și vrem să-i ajutăm”, a declarat Marius Baciu pentru www.liga2.ro.

Experiența de la Iași, „Un gust amar!”

Tânărul antrenor în vârstă de 36 de ani a vorbit și de ultima experiență pe banca tehnică, în Liga a II-a la CSMS Iași. „A fost o perioadă neplăcută, pentru că am construit o echipă dar domnul primar a avut alte planuri. Echipa se vede că nu-și găsește locul. Domnul Popa a mai lucrat acolo, s-a așteptat să aibă probleme la Mioveni. Profesional nu am ce să-mi reproșez, mi s-a zis că așa bine nu s-a lucrat acolo de când a fost domnul Bergodi antrenor”, a adăugat Baciu.

11 e locul ocupat în acest moment de Flacăra Făget, la șapte punte de liderul Millenium Giarmata

articol scris de Cornel BIHOLARI

18 Oct. 2011, 13:44 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă