Ayza și-a reziliat contractul ca să plece în Moldova!

Ayza și-a reziliat contractul** ca să plece în Moldova!

Brazilianul Roberto Ayza și-a reziliat acum două zile înțelegerea cu CS Mioveni, acesta fiind lăsat liber de contract de conducerea clubului. Atacantul are șansa să semneze în zilele următoare un contract în Mol­do­va, cu FC Costuleni, acolo unde este antrenor de la începutul sezonului Marian Pană.

Ayza a solicitat conducerii clu­­bului rezilierea contractului î­na­in­te de plecarea în canto­na­ment, iar oficialii Mioveniului au acceptat, jucătorul revenind anul trecut la echipă, fără a se plăti pe el vreun ban. Brazilianul va pleca astăzi în Republica Mol­dova acolo un­de îl așteaptă Marian Pană, fos­tul său antrenor de la Mio­veni, care de scurt timp a preluat pe FC Cos­tuleni.

„Am primit ofertă din Moldova, de la echipa unde este antrenor Marian Pană. Voi ve­dea dacă voi semna de-abia după ce voi ajunge acolo. De­ocamdată nu știu nimic sigur. Sunt convins că o să fie greu pen­­tru că nu știu cum este a­colo. Dar faptul că vorbesc limba va fi mai ușor pentru mine. Am vorbit până acum doar la telefon cu ce de acolo și, din câte știu eu, mă așteaptă acolo să mă vadă”, a declarat, ieri, Ro­ber­to Ayza.

În Republica Moldova, cam­pio­­natul a început săptămâna tre­­cută, iar noua echipă a lui A­yza a suferit o înfrângere, în pri­ma e­ta­pă, cu 2-1 în deplasarea de la Rapid Ghidighici.

Sursa: Curierul zilei

Pe aceeași temă