Atacantul găzarilor liber de contract

15 Jun. 2009, 14:02 Bursa transferurilor
Atacantul găzarilor liber de contract

Atacantul junior al găzarilor, Sergiu Arnăutu, nu a mai semnat prelungirea înțelegerii cu clubul petrolist. Originar din Valenii de Munte, Arnăutu se pregătește individual și așteaptă oferte de la alte formații. Cum sunt destule echipe interesate de un atacant tânăr, de perspectivă, ce și-a demonstrat, deja, calitățile în "dreptunghiul verde", este de așteptat ca ofertele pentru semnatura jucătorului să curgă.

 

Astfel, o prima încercare de înregimentare a fotbalistului a și apărut, Sportul Studențesc fiind prima formație intersată de serviciile înaltului atacant prahovean. Deocamdată, însă, fotbalistul nu a dat un răspuns cert grupării din Regie, însa ia în calcul o posibila trecere la formația bucureșteană.

 

Conducerea Sportului Studențesc va căuta soluții pentru acoperirea unor posturi deficitare, mai ales în linia ofensivă care ar putea avea de suferit prin plecarea din Regie a unor jucători precum Costin Curelea și Viorel Ferfelea, de serviciile cărora sunt interesate mai multe grupări din Liga I.

 

Astfel, la finalul săptămânii trecute, alb-negrii au organizat un trial, în cadrul căruia au fost testați mai mulți jucători, printre care și Sergiu Arnăutu. Directorul executiv al studenților, Cristian Gheorghe, a declarat, pentru www.liga2.ro, că niciunul dintre atacanții prezenți la trial nu a convins.

 

"Sportul Studențesc organizează în fiecare pauză competițională triale la care participă jucători pe care îi monitorizăm cu atenție în timpul sezonului. Am testat mai mulți fotbaliști tineri, de perspectivă. Din păcate, niciunul dintre atacanți prezenți la acest prim trial nu ne-a confirmat așteptările. Nu am ofertat niciun jucător", a spus Cristian Gheorghe.
 

 

Articol scris de Cosmin Manea și Florin Alboiu

15 Jun. 2009, 14:02 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă