Astra nu a achitat ultima tranșă din transferul lui Ioniță. Dinu Gheorghe ar aștepta falimentul Rapidului

Astra nu a achitat ultima tranșă din transferul lui Ioniță.** Dinu Gheorghe ar aștepta falimentul Rapidului

Rapid trebuia să primească pe 14 februarie ultima tranșă din transferul de 500.000 de euro al lui Alexandru Ioniță (19 ani) la Astra. Cu toate că a trecut mai mult de o lună de la data scadenței, giurgiuvenii au achitat doar o mică parte din ultima rată de 300.000 de euro și ar cauta tot felul de motive pentru a amâna plata. Giuleștenii i-au reclamat pe cei de la Astra la comisii și au primit termen de judecare pe 27 martie 2014, cu o zi înainte de judecarea planului de reorganizare la Tribunalul București.

Conform unor surse apropiate de președintele giurgivenilor, Dinu Gheorghe nu ar vrea să plătească banii până pe 28 martie 2014. În cazul în care Rapid va intra în faliment, clubul Astra nu ar mai fi obligat să le achite giuleștenilor restul de bani.

Oficialii Rapidului au încercat să-l contacteze pe Dinu Gheorghe pentru a rezolva problema plății restante și susțin că președintele giurgiuvenilor i-a evitat și nu le-a răspuns la telefon. Ultima dată când oficialii celor două grupări s-au întâlnit, pe 5 martie la alegerile de la FRF, „Vamă” i-a spus lui Nicolae Manea că a făcut plata. Când oficialul rapidist a verificat și-a dat seama că a fost doar un motiv folosit de Dinu Gheorghe pentru a scăpa de presiunea pusă de rapidist.

„Dacă asta este intenția domnului Dinu Gheorghe, de a aștepta să intre Rapid în faliment, va avea o surpriză. Clubul nu intră în faliment și problabil rapidiștii nu vor să afle că Dinu Gheorghe vrea răul echipei lor favorite”
Adrian Zamfir, patron Rapid

Până la ora publicării acestei știri Dinu Gheorghe nu a putut fi contactat.

Articol scris de Victor STOICESCU

Pe aceeași temă